MENU

Λόγω της παρουσίας του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού οι Ιταλοί έχουν βγάλει πολλά ονόματα ως στόχοι του 39χρονου τεχνικού του Τριφυλλιού για τον Ιανουάριο.

Ένα από αυτά είναι και του Αντόνιο Νοτσερίνο, του 31χρονου μέσου της Μίλαν ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μιχαΐλοβιτς, με τους «ροσονέρι» να θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» ο Νοτσερίνο είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Στραματσόνι και παρακολουθεί τις εξελίξεις. Η Μίλαν έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους μάνατζερ του Νοτσερίνο για να σπάσει το συμβόλαιό του, με τον Νοτσερίνο να αξιώνει το μεγαλύτερο μέρος από τις 800.000 που έχει να λάβει μέχρι το καλοκαίρι ως αποζημίωση.

Οι Ιταλοί για την ώρα δεν δείχνουν διάθεση να δώσουν χρήματα στον έμπειρο μέσο, με τον Παναθηναϊκό να είναι διατεθειμένος να δώσει ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ για να καλύψει το συμβόλαιό το μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ θα του προσφέρει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Στραματσόνι πάντως φαίνεται να έχει... ψήσει τον Νοτσερίνο και πλέον εξαρτάται από την στάση της Μίλαν και αν μπει στη διαδικασία να καταβάλει έστω τα μισά χρήματα που απομένουν για το συμβόλαιο του 31χρονου άσου. Διαφορετικά οι «πράσινοι» αναμένεται να στραφούν στην δεύτερη επιλογή που έχει ο «Στράμα», η οποία είναι και πάλι από την Ιταλία αλλά πιο εφικτή.

Και Ντε Γκουζμάν

Από εκεί και πέρα υπάρχει και η περίπτωση του Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, σύμφωνα με τους Ιταλούς. Και εκείνος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του στην Νάπολι, παρά την εξαιρετική σεζόν που έκανε πέρυσι.

Ο 28χρονος Ολλανδός μέσος είχε επαφές με την Μπόρνμουθ, όμως δεν υπήρξε συμφωνία και ο μάνατζέρ του ανέφερε πως έχει στα χέρια του προτάσεις εκτός Ιταλίας.

Τα δεδομένα για Νοτσερίνο και ο Ντε Γκουζμάν