MENU

Εξελίξεις αναμένεται να δρομολογήσει στο θέμα προπονητή για την ΑΕΚ η επιστροφή του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς από τη Σερβία. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης γύρισε στην Αθήνα σήμερα και μετέβη αμέσως στα Σπάτα για να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας. Στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, στην οποία τον ενημέρωσε λεπτομερώς για τα αποτελέσματα των επαφών που έχει πραγματοποιήσει τις τελευταίες μέρες.

Όπως είναι γνωστό, τα ονόματα που βρίσκονται στην... πρώτη γραμμή για τον πάγκο της ΑΕΚ είναι αυτά των Γκας Πογιέτ, Χαβιέ Γκράθια και Μανόλο Χιμένεθ (με τον πρώτο να έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα και να φαίνεται ότι έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας), ενώ εσχάτως στην Ένωση έχουν προταθεί ακόμη μια δυο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Οι άνθρωποι της Ένωσης επιθυμούν τις αμέσως επόμενες ημέρες να έχουν καταλήξει οριστικά στον βασικό τους στόχο (μετά τις συζητήσεις που θα γίνουν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη) και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν προχωρήσει στις τελικές συζητήσεις μαζί του για να ολοκληρωθεί το deal και να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Ο... Χριστοδούλου

Στην Κύπρο αναπτύχθηκε σήμερα μια φημολογία που ενέπλεκε την ΑΕΚ με μια ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πάμπο Χριστοδούλου, στην οποία αναφερόταν ότι κατατέθηκε στον πελάτη τους πρόταση από ελληνική ομάδα. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή δεν ήταν σε καμία περίπτωση η Ένωση.

Επέστρεψε ο «Μίλο» και ενημέρωσε τον Μπάγεβιτς