MENU

Από τη μία, ο μικρός μάγος Ντιέγκο Μπουονανότε που, στο χορτάρι, μεταμορφώνεται σε ποδοσφαιρικό γίγαντα: Ρίβερ Πλέιτ, Μάλαγα, Γρανάδα και τώρα ΑΕΚ. Ο 27χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι χάρμα ιδέσθαι εντός γηπέδου και- ευτυχώς για όλους τους απανταχού φαν- υπάρχουν και τα ηλεκτρονικά πειστήρια. Ιδού:

http://www.youtube.com/embed/nyuFbB0rr2A

Από την άλλη, μία εκ των μεγαλύτερων μεταγραφών που έχει πραγματοποιήσει ποτέ Ελληνική ομάδα: ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με θητεία σε Μπάγερ Λεβερκούζεν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μονακό αγωνίζεται, πλέον, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο κορυφαίος Βούλγαρος σκόρερ όλων των εποχών, μπορεί να κάνει αγωνιστικά θαύματα κι αυτό τεκμηριώνεται εύκολα βλέποντας το παρακάτω βίντεο:

Με το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να βρίσκεται, λοιπόν, προ των πυλών (Τετάρτη 23/9, 20:30, Τούμπα), το sdna θέλει να μάθει τη γνώμη των αναγνωστών του: ποιος πιστεύετε πως θα βοηθήσει περισσότερο την ομάδα του αύριο; Ή, για να γίνει πιο ενδιαφέρον, ποιος από τους δύο θα είναι καλύτερος μέσα στη χρονιά; Ή, μήπως, «ποιος από τους δύο είναι καλύτερος παίκτης» (κι ας μην αγωνίζονται στην ίδια θέση);

Αναμένουμε απαντήσεις στο παρακάτω poll:

http://assets-polarb-com.a.ssl.fastly.net/api/v4/publishers/SDNA/embedded_polls/iframe?poll_id=229051
Μπουονανότε ή Μπερμπάτοφ; (vids, poll)