MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
PREMIER LEAGUE
Vicarage Road
Watford FC
WATFORD FC
0 3
Liverpool F.C.
LIVERPOOL F.C.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Τι διαφορά μπορεί να φέρει ένας χρόνος σε μία ομάδα; Πέρυσι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο ίδιο γήπεδο, η Λίβερπουλ έμοιαζε πίσω με ξέφραγο αμπέλι. Μολονότι είχε σκοράρει τρεις φορές, δεν είχε καταφέρει να κερδίσει την Γουότφορντ, που στο τέλος πίεσε ασφυκτικά και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις (3-3).

Φέτος, οι σφήκες ήταν σε πολύ καλύτερη ποιοτική κατάσταση, σε πολύ καλύτερη φόρμα (5 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια), όμως η Λίβερπουλ είναι διαφορετική. Πιο κυνική, πιο στοιβαρή, πιο σίγουρη. Για 67 λεπτά το παιχνίδι μύριζε γκέλα για τους κόκκινους σε μία αναμέτρηση με λίγες καθαρές ευκαιρίες και τους γηπεδούχους να κλείνουν καλά πίσω.

Μία ατομική ενέργεια του Μανέ από αριστερά που τρύπησε την αντίπαλη άμυνα και ένα απευθείας σουτ του Σαλάχ, το οποίο κόντραρε σε σώμα αμυντικού έκανε το 0-1 (67’) και από εκεί και μετά άρχισε η… κατηφόρα.

Ένα εκπληκτικό φάουλ του Αλεξάντερ-Άρνολντ που άφησε άγαλμα τον Φόστερ έκανε το 0-2 (76’), ενώ παρά την αποβολή του Χέντερσον, οι κόκκινοι δεν κάθισαν πίσω και με τον Φιρμίνο βρήκαν και τρίτο γκολ (89’, 0-3) που σφράγισε μία ακόμα νίκη για την αήττητη Λίβερπουλ που εξαλολουθεί να ανασαίνει στον σβέρκο της Μάντσεστερ Σίτι.

Σε ότι αφορά την έτερη συμπολίτισσα από το Μέρσεϊσαϊντ, η Έβερτον τα βρήκε μπαστούνια απέναντι στην Κάρντιφ, αλλά βρήκε τον τρόπο να πάρει μία ακόμα «επαγγελματική» νίκη. Ένα γκολ από τον Σίγκουρντσον (55’) ήταν αρκετό για το 1-0, που φέρνει τα ζαχαρωτά στην 6η θέση, στο -5 από την ζώνη του Champions League.

https://streamable.com/ajoxx
https://streamable.com/z6kla
Γουότφορντ - Λίβερπουλ 0-3 (vids)