MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
Γήπεδο: ΑΟ Ξάνθης, Cosmote Sport 1
Άρης Αβάτου
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ
1 2
Ολυμπιακός
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE
Διαιτητης
  • Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοι
  • Αθανάσιος Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας)
  • Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας)
Τεταρτος
  • Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)
Σκορερς
  • 45' Πέτρος Σαριγιαννίδης
Κιτρινες καρτες
  • 76' Νίκος Κούτρας
  • 78' Βασίλης Δόντσος
Σκορερς
  • 11' Μάριος Βρουσάι
  • 40' Θανάσης Ανδρούτσος
Κιτρινες καρτες
  • 35' Φελίπε Πάρντο
  • 80 Δημήτρης Νικολάου

O Πέδρο Μαρτίνς επιστράτευσε τα... πιτσιρίκια δίνοντας την ευκαιρία σε τρεις παίκτες από την ομάδα Νέων να ξεκινήσουν βασικοί στο παιχνίδι, αλλά και χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παίξει πολύ ως τώρα.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο με τις… λακούβες να δυσκολεύουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Πρώτη καλή στιγμή για τους «ερυθρόλευκους» στο 6' όταν ο Μασούρας έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Μάνος ήταν τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ωστόσο ο Αμουτζάκης απέκρουσε.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα και παρά τις αλλαγές στην ενδεκάδα κυκλοφορούσαν καλά τη μπάλα. Το σκορ άνοιξε στο 11ο λεπτό με ωραία ατομική ενέργεια του Βρουσάι, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 24’ ο Μάνος έχασε και πάλι τετ α τετ και ένα λεπτό αργότερα ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε στην κεφαλιά του Δόντσου, στην πρώτη φάση που προσπάθησε να γίνει απειλητικός ο Άρης Αβάτου.

Καλές στιγμές για τον Ολυμπιακό στο 29’ με σουτ του Μάνου στη γωνία και τον Αμουτζάκη να διώχνει σε κόρνερ και στο 31’ με σουτ του Πάρντο να καταλήγει έξω από την εστία.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν το δεύτερο γκολ τους στο 40ο λεπτό όταν μετά την απόκρουση του Αμουτζάκη σε σουτ του Πάρντο ο Ανδρούτσος πήρε το «ριμπάουντ» και με πλασέ έγραψε το 2-0.

Ο Σαριγιαννίδης με κεφαλιά στο 45ο λεπτό πέτυχε το πρώτο γκολ του Άρη Αβάτου στη διοργάνωση και μείωσε σε 2-1 για τους γηπεδούχους.

Χωρίς ρυθμό και φάσεις το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο… Στο 59' ο Χουτεσιώτης βγήκε και έβγαλε τετ α τετ του Σιχλοιμίρη, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν λάθη στο χώρο του κέντρου, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να κλέψουν μπάλες.

Κεφαλιά του Μάνου, ο οποίος ήταν αρκετά δραστήριος στο παιχνίδι, πέρασε άουτ στο στο 80’ και αυτές ήταν οι μοναδικές φάσεις άξιες αναφορ'ας στο δεύτερο μέρος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 3/3 και περιμένουν την κλήρωση της Παρασκευής, ο Άρης Αβάτου αποχαιρέτησε μεν τη διοργάνωση με τρεις ήττες, αλλά έχοντας πετύχει έστω ένα γκολ και, μάλιστα, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης Αβάτου (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Ψεμματάς, Μίλερ, Δόντσος, Σιχλοιμίρης (72’ Μελισσόπουλος), Σαριγιαννίδης, Γκέκας (55’ Kρασώνης), Κοτόπουλος (46’ Zωσιμίδης).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Χουτεσιώτης, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Μαρτίνης, Ανδρούτσος, Ξενιτίδης (90'+ Πέιος), Πάρντο (90'+ Mαρίνος), Βρουσάι, Μάνος, Βοΐλης (84’ Νεοφυτίδης).

Διαιτητής: Ευάγγελος Γρατσάνης (σύνδεσμος Τρικάλων).

https://streamable.com/v3v5i

https://streamable.com/9mzdr

https://streamable.com/m4prc

Άρης Αβάτου - Ολυμπιακός 1-2