MENU

Στην έκδοση ανακοινώσεων μέσω των οποίων γνωστοποιεί την λύση της συνεργασίας με τον μέσο Στέλιο Δελήμπαση, αλλά και τον τερματοφύλακα Αντώνη Κελαϊδη, προχώρησε η διοίκηση της Επισκοπής.

Αμφότεροι ζήτησαν να μείνουν ελεύθεροι, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό από την διοίκηση της ομάδας του Ρεθύμνου

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την αποχώρηση του Στέλιου Δελήμπαση. Ο 28χρονος μέσος, έπειτα από δικό του αίτημα το οποίο υπέβαλλε στην ομάδα μας, εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει και η διοίκησή μας το έκανε αποδεκτό. Καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του».

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την αποχώρηση του Αντώνη Κελαϊδή. Ο 22χρονος τερματοφύλακας έπειτα από δικό του αίτημα το οποίο υπέβαλλε στην ομάδα μας, εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει με τη διοίκησή μας να το κάνει αποδεκτό. Καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του».

Παράλληλα εκτός από το διαζύγιο με τους δύο παίκτες, η διοίκηση του κρητικού συγκροτήματος, ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της και με τον μέχρι πρότινος προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μπερνεάνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, ο Γιώργος Μπερνεάνουγ, αποχωρεί από την ομάδα μας λόγω του ότι θα πρέπει να βρίσκεται στην πόλη όπου διαμένει μόνιμα, τα Χανιά. Ο 31χρονος προπονητής, αποχωρεί από την ομάδα μας και ο ΑΟ Επισκοπής του εύχεται να έχει καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του.

Γ. Μπερνεάνου: "Ευχαριστώ την οικογένεια που λέγεται Επισκοπή"

Μάλιστα, αποχωρώντας από το ανδρικό τμήμα, ο Γιώργος Μπερνεάνου με δική του επιστολή ανέφερε τα παρακάτω: "Είμαι υποχρεωμένος να αποχωρήσω απο το προπονητικό επιτελείο της ΠΑΕ Επισκοπής για οικογενειακούς λόγους. Θελω να ευχαριστήσω την οικογενεια που λέγεται Επισκοπή και ολους τους συνεργάτες μου, για την υποστήριξη τους, που ξεπέρασε τον τυπικο επαγγελματισμό. Εύχομαι σε όλους υγεία και την επιτυχία των στόχων που εχουν δουλέψει τόσο σκληρά.

Τέλος ευχαριστώ τον πρόεδρο κο Μιχάλη Νικολιδάκη για την εμπιστοσύνη, την συνεργασία και πανω από όλα για την εκτίμηση που μοιραστήκαμε".

Ανακοίνωσε διαζύγια η Επισκοπή