MENU

Την επόμενη κι όλας ημέρα της εξασφάλισης της ανόδου του Ηρακλή, στη Super League, η ΠΑΕ, ανακοίνωσε τις τιμές των νέων εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και τους τρόπους όπου ο καθένας θα μπορεί να τα προμηθευτεί. Η διάθεση του κόσμου, είναι τέτοια και στην Μίκρα, θεωρούν πως φέτος θα σημειωθεί ρεκόρ αγοράς εισιτηρίων.

Χθες, επίσης, ανακοινώθηκε δια στόματος, Νίκου Παπαδόπουλου, πως η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου, ενώ μένει να γίνει γνωστό η χώρα που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο αυτής, με πιθανότερους προορισμούς, τη Σερβία ή την Πολωνία.

Ο προγραμματισμός του Ηρακλή, δεν σταματάει όμως εδώ. Την ίδια ώρα, ο Σπύρος Παπαθανασάκης, παραμένει στην Ελλάδα και από κοινού με τους συνεργάτες του τρέχει για την στελέχωση της ΠΑΕ. Ηδη, χθες ανακοινώθηκε και η πρώτη συμφωνία με τον Παναγιώτη Κατσαϊτη, που λαμβάνει πόστο στο εμπορικό κομμάτι. 

Απο 'δω και στο εξής, όλο το βάρος πέφτει στις πέντε ανανεώσεις συμβολαίων, που λήγουν στο τέλος του μήνα. Στην κατηγορία αυτή, ανήκουν οι: Μπαρτολίνι, Χουάντερσον, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Μπουκουβάλας.

Με όλους έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές, με τον Ιντζόγλου, Μπουκουβάλα, να έχουν δώσει τα χέρια, ενώ αν δεν προκύψει κάτι συνταρακτικό το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους υπόλοιπους παίκτες. 

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, το θέμα αυτό χειρίζεται πλέον μόνος του ο Νίκος Παπαδόπουλος, αφού το συμβόλαιο του Παύλου Μυροφορίδη, δεν θα ανανεωθεί. Ο Ελληνας τεχνικός, ήδη έχει μιλήσει για τις επαφές με τον Σίλβα Κλέιτον, ενώ ο Ηρακλής, δεν θα αποκτήσει πάνω από έξι παίκτες. 

Πάντως, πεποίθηση του 44χρονου τεχνικού, είναι μέχρι τις 6 Ιουλίου, να έχουν γίνει οι περισσότερες κινήσεις, έτσι ώστε να δουλέψει από το ξεκίνημα της χρονιάς, με όλους τους παίκτες του.

Τι περιλαμβάνει το «χτίσιμο» του νέου Ηρακλή!