Μεταγραφών συνέχεια για τον Παναιγιάλειο, ο οποίος μετά την απόκτηση του Αντώνη Βατουσιάδη, ενέταξε στο δυναμικό του και τον Αλέξανδρο Σακελλαρόπουλο.
Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός που την φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Θύελλα Αιγίου, δοκιμάστηκε από τον τεχνικό των Αχαιών Δημήτρη Σπανό, ο οποίος άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του.
Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, σειρά παίρνουν πλέον οι περιπτώσεις των Παύλου Λιάτου και Μάριου Σπηλιωτόπουλου, οι οποίοι επίσης έχουν ικανοποιήσει στα δοκιμαστικά που υποβλήθηκαν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ στα πλαίσια της ενίσχυσης της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και κατόπιν εισήγησης του προπονητή μας Δημήτρη Σπανού συμφώνησε για τριετή συνεργασία με τον Αιγιαλέα κεντρικό αμυντικό Αλέξανδρο Σακελλαρόπουλο. Γεννημένος στις 9-10-1999 ο Αλέξανδρος αναμένεται τα βοηθήσει την προσπάθεια της «Μαύρης Θύελλας» για υψηλότερες «πτήσεις» την καινούργια σεζόν.
Ο πρώην παίκτης της Θύελλας Αιγίου πληρεί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε σε αγαστή συνεργασία και πολλή δουλειά παλαιότερων και νεώτερων ποδοσφαιριστών να καταφέρουν να ανεβάσουν σε υψηλότερα «σκαλοπάτια» τον Παναιγιάλειο. Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο υγεία, κουράγιο, δύναμη και περιμένουμε απ΄αυτόν δουλειά και πολλή προσπάθεια. Το μέλλον του ανήκει».