MENU

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον κροατικό Τύπο για όσα σχεδιάζουν να κάνουν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αθήνα, με την... αρωγή εκείνων του Παναθηναϊκού. Το δημοσίευμα της «jutarnji.hr» μάλιστα βάζει στο κόλπο κι εκείνους του Ερυθρού Αστέρα, λόγω της οπαδικής «αδελφοποίησης» που υπάρχει με τον Ολυμπιακό κι αναφέρει ότι τα τέσσερα στρατόπεδα (Ερυθρός Αστ.,Ολυμπιακός - Ντιναμό,Παναθηναϊκός) θα... δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στους δρόμους της Αθήνας.

Οπως άλλωστε αναφέρουν οι Κροάτες, στην ελληνική πρωτεύουσα βρίσκονται 300 οπαδοί της Ντιναμό ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Πειραιώτες στο Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα έχουν ήδη υπάρξει συναντήσεις με τους οργανωμένους του Τριφυλλιού. Παρ' όλα αυτά δεν μένουν μόνο εκεί, αλλά δίνουν και μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέχεια, στο σενάριο... πολέμου που ετοιμάζεται. Συγκεκριμένα, σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες τους, η Θύρα 13 έχει υποσχεθεί ότι για κάθε έναν από τους Κροάτες χούλιγκανς, θα δώσει δύο δικούς της για να τους ενισχύσουν στο «ραντεβού» , με εκείνους του Ολυμπιακού.

Συμπληρώνουν δε ότι τη Δευτέρα και την Τρίτη έφτασαν (ή θα φτάσουν) στην Αθήνα μία μεγάλη μερίδα οπαδών του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι φυσικά θα βρεθούν στο πλευρό των οπαδών των «ερυθρολεύκων».

Παράλληλα σημειώνεται -επικαλούμενοι ελληνικές πηγές- ότι η Αστυνομία είναι ενήμερη για τα σχέδια των χούλιγκανς, εξ ου και τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά.

Στο τέλος οι Κροάτες θυμίζουν όσα είχαν συμβεί το 2011, στο πλαίσιο του αγώνα εθνικών ομάδων Ελλάδα-Κροατία, κάνοντας λόγο για εκδικητικές προθέσεις των Ελλήνων οπαδών, ενώ αναφέρουν ότι μέλη της Θύρας 7 είχαν πετάξει βόμβες μολότοφ σε Κροάτες φιλάθλους, μεταξύ αυτών γυναίκες και παιδιά.

«Σχέδιο οπαδών ΠΑΟ - Ντιναμό για επεισόδια με Ολυμπιακό»!