MENU

Πριν από 21 χρόνια, αρκετοί από τους παίκτες που παίζουν τώρα στη Bundesliga ήταν αγέννητοι. Εδώ και 21 χρόνια ο Κλαούντιο Πιζάρο πετυχαίνει τουλάχιστον ένα γκολ κάθε χρόνο στην Bundesliga. Ο Περουβιανός παρότι έχει κλείσει τα 40, δείχνει ότι η τέχνη του γκολ είναι αξέχαστη και καταφέρνει να βοηθά την ομάδα του σκοράροντας μέχρι σήμερα.

Αυτό συνέβη και στο ματς με τη Χέρτα Βερολίνου, όπου αν και η Βέρντερ έχανε με 1-0, τελικά κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με απευθείας εκτέλεση φάουλ του «γερόλυκου» στράικερ στο 96'. Μάλιστα, με αυτό το γκολ ο Πιζάρο έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Bundesliga, αφού σκόραρε σε ηλικία 40 ετών, 4 μηνών και 13 ημερών! Παράλληλα, διατηρείται ως ο κορυφαίος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Bundesliga με 195 τέρματα, αν και φυσιολογικά σύντομα θα τον ξεπεράσει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Επίσης, είναι συνολικά ο 5ος σκόρερ όλων των εποχών στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον αγώνα, η Χέρτα ξεκίνησε καλύτερα στο ματς και η ανωτερότητά της απέδωσε καρπούς στο 25', όταν ο Σέλκε έλαβε την ασίστ από τον Καλού και πλάσαρε για το 1-0. Οι πρωτευουσιάνοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι ακόμη και μετά την εκκίνηση της επανάληψης. Ωστόσο, δεν βρήκαν το γκολ, με το οποίο θα «καθάριζαν» το ματς και αυτό το πλήρωσαν στο τέλος. Οπισθοχώρησαν και στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού παραχώρησαν ένα φάουλ, το οποίο αξιοποίησε ο Πιζάρο για να σημειώσει το 1-1.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Χέρτα είναι στην 9η θέση με 32 βαθμούς, ενώ η Βέρντερ ακριβώς πίσω της με 31 πόντους.

https://footy11.videostreamlet.net/embed/ei0waIdlNK
Χέρτα Βερολίνου - Βέρντερ Βρέμης 1-1