MENU

Μπορεί ο εκπρόσωπός του Ντανιέλε Βέρντε να΄χει την φήμη του σκληρού «καρυδιού» στην ιταλική πιάτσα των ατζέντηδων – όπως έγραψε το SDNA – ωστόσο και οι παροικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν…αστειεύονται.

Ούτε πρόκειται να παίξουν σύμφωνα με τα «θέλω» του agent, Λουίτζι Λάουρο και των συνεργατών του, για να ολοκληρώσουν ένα μεταγραφικό deal που το θέλει και το...γουστάρει ολόκληρος ο ντουνιάς εντός των τειχών της Ένωσης.

Ακόμα κι αν αυτή η τακτική επιφέρει τον κίνδυνο στο τέλος να τιναχτεί στον…αέρα η προφορική συμφωνία με την Ρόμα για την απόκτηση του Ιταλού εξτρέμ και «ναυαγήσει» η υπόθεση του κορυφαίου μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ για την ενίσχυση στα «φτερά»

Κι αν μη τι άλλο, ο μάνατζερ του 23χρονου ποδοσφαιριστή θα πρέπει ήδη να΄χει εμπεδώσει (και από την καλή και από την…ανάποδη) πως στην ΑΕΚ δεν…αστειεύονται, από την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» ειδοποίησαν την Πέμπτη (11/7). πως κόβουν κάθε δίαυλο επικοινωνίας μαζί του.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν σημαίνει πως «καίγεται» η μεταγραφή του Βέρντε.

Το σίριαλ συνεχίζεται και στην ΑΕΚ θα περιμένουν μέχρι και τη Δευτέρα (15/7) την Ρόμα προκειμένου να ξεκαθαρίσει τελεσίδικα το τοπίο στη βάση της συμφωνίας που υπάρχει με τους «τζιαλορόσι» για την απόκτηση του Ιταλού εξτρέμ, έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ και ποσοστού μεταπώλησης 30%.

Σημειωτέων πως δεν έχει κλειστεί κανένα απολύτως ραντεβού με τους ατζέντηδες τους παίκτη στην Αθήνα, όπως κυκλοφορεί στην Ιταλία, σε μια προσπάθεια να τα βρουν οι δύο πλευρές και να ξεμπλοκάρει η μεταγραφή.

Την ίδια στιγμή και αναμένοντας να δουν που θα καθίσει η…μπίλια στην υπόθεση του Βέρντε, στην ΑΕΚ ασφαλώς και δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια.

Τι σημαίνει αυτό;

Απλούστατα πως εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις που θα τους απασχολήσουν επί της ουσίας από την στιγμή που χαλάσει η μεταγραφή του Βέρντε.

Ο (παλιόφιλος) Φεντερίκο Καρτάμπια είναι ένας παίκτης που διατηρεί “fan club” εντός της ΑΕΚ και ταυτόχρονα μια δύσκολη περίπτωση.

Η Λα Κορούνια πυ διατηρεί τα δικαιώματά του έχει βάλει «καρτελάκι» (βλ. τιμή πώλησης) τρία εκατομμύρια ευρώ. Και με αυτό το ποσό, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποτελεί απαγορευμένο μεταγραφικό…καρπό για την Ένωση.

Αν τώρα οι Ισπανοί δείξουν την διάθεση να κάνουν εκπτώσεις για ένα από τα βασικά γρανάζια της μηχανής τους, τότε ναι, θα μπορούσε να γίνει σοβαρή κουβέντα και να υπάρξουν ρεαλιστικές ελπίδες μετακόμισης του Καρτάμπια στα Σπάτα.

Σημειωτέων πάντως, πως το plan B της ΑΕΚ για την μετά – Βέρντε εποχή στα μεταγραφικά και με...φόντο την ενίσχυση στα «φτερά» περιλαμβάνει και παίκτες που δεν έχουν δει μέχρι και σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ένας από Ισπανία μεριά κι ένας σκανδιναβικής καταγωγής, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να΄ναι ήδη ενημερωμένος και για τις δύο περιπτώσεις.

Η ΑΕΚ που δεν… αστειεύεται και οι εξτρέμ για τη μετά – Βέρντε εποχή