MENU

Από τον Χρήστο Δημόπουλο και τον Παρασκευά Άντζα ως τον Φερνάντο Νάβας και τον Μανόλο Χιμένεθ υπάρχουν μπόλικα περιστατικά με πρωταγωνιστές των γηπέδων, οι οποίο... ξέφυγαν και κάθε άλλο παρά κόσμια συμπεριφορά επέδειξαν.

Μπορεί κάποιοι να ισχυρίστηκαν ότι προκλήθηκαν και αντέδρασαν εν θερμώ και άλλοι να μην παραδέχθηκαν καν ότι έκαναν απαράδεκτες χειρονομίες, αλλά είτε έτσι ή αλλιώς φωτογραφικός και τηλεοπτικός φακός αποτέλεσαν αδιάψευστους μάρτυρες της συμπεριφοράς τους...

Θυμηθείτε και αυτούς που πανηγύρισαν α λα Ντιέγο Σιμεόνε δείχνοντας τα γεννητικά τους όργανα...

O Xρήστος Δημόπουλος ξέφυγε σε τελικό Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Ο Χρήστος Κωστής, είχε δείξει το μεσαίο δάχτυλο στους φίλους του Ολυμπιακού, όταν ισοφάρισε σε 1-1 το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ντέρμπι αιωνίων Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός το 2007 και ο Παρασκευάς Άντζας αποβάλλεται από τον αγώνα λόγω μίας αψιμαχίας με τον Ντάμε Εντόι. Στο δρόμο ο παίκτης των «ερυθρολεύκων» αντιδρά με... ξύσιμο του κεφαλιού του χρησιμοποιώντας το μεσαίο δάχτυλο στους οπαδούς του «τριφυλλιού» που τον έβριζαν...

Ο Φερνάντο Νάβας θέλησε να ενημερώσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, το σκορ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, 1-1!

Την ίδια... ευγένεια με τον Νάβας να δείξει το σκορ στους αντιπάλους είχε μερικά χρόνια αργότερα και ο Χοσέ Χολέμπας στο ημίχρονο του ΑΕΚ - Ολυμπιακός το 2010 στο ΟΑΚΑ.

Τον Μάιο του 2009 ο Νάτσο Σκόκο έβαζε την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ στις καθυστερήσεις του τελικού κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και ο Σωτήρης Κυργιάκος επιβεβαίωσε κατά κάποιον τρόπο το προσωνύμιο «αλάνι» πανηγυρίζοντας έτσι...

Ο Μανόλο Χιμένεθ σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη «Λεωφόρο» σε ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Όπως είχε κάνει και ο Λεάντρο Σαλίνο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, το 2014, όταν πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης στην Τούμπα.

Σε ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ακόμα και ο... ψυχρός Μάρκους Μπεργκ «ζεστάθηκε»!

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μόλις έχει σκοράρει σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό και κάνοντας χειρονομία φωνάζει: «Εγώ σας γ@@ω».

Ο Αλμπάν Μπούσι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα σε παιχνίδι Κυπέλλου του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια κάνει χειρονομία προς τον πάγκο των «πράσινων».

Και επειδή το σήκωμα του μεσαίου δάχτυλου δεν είναι αποκλειστικά ανδρική υπόθεση, δείτε τι συνέβη σε παιχνίδι γυναικών ανάμεσα στον ΑΟ Χανίων και στον Ατρόμητο.

Προκαλείς, σου το λέω, με αυτά που κάνεις, προκαλείς (pics, vids)