MENU

Ακόμα μία φορά στο Λιμάνι δείχνουν ότι έχουν... αλλεργία στην οποιαδήποτε προσπάθεια εξέλιξης των ανταγωνιστών τους. Μπορεί άπαντες να επισημαίνουν την ανάγκη για δημιουργία νέων γηπέδων, ώστε να κάνει ένα βήμα μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάποιοι ωστόσο φαίνεται ότι βγάζουν... σπυριά και μόνο στην ιδέα. Φάνηκε ξεκάθαρα άλλωστε όλα τα προηγούμενα χρόνια με το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα εμπόδια που συνεχώς έμπαιναν και ήδη "ερυθρόλευκες" φωνές στρώνουν το χαλί των αντιδράσεων για τον Βοτανικό. Με ένα πονγκρόμ καθημερινής αρθρογραφίας, οι άνθρωποι που εκφράζουν παραδοσιακά τις θέσεις της πειραϊκής ομάδας, ξεκίνησαν την προσπάθεια αποδόμησης της Διπλής ανάπλασης, φτάνοντας στο σημείο να αμφισβητήσουν τα κυριαρχικά δικαιώματα των Πρασίνων στη Λεωφόρο.

Ενδεικτικό μάλιστα ότι κάνουν λόγο για «απίστευτες παροχές στον Παναθηναϊκό, άνευ ανταλλαγμάτων»!

Χαρακτηριστικά τα όσα γράφει ο... γνωστός Μανώλης Γαβαθιώτης, μία από τις πλέον σκληροπυρηνικές και ακραίες φωνές που εκφράζουν τον ερυθρόλευκο μηχανισμό.

«Ο Παναθηναϊκός ΑΟ δίνει αέρα κοπανιστό για να εισπράξει σε αντάλλαγμα μία ολόκληρη περιουσία», σημειώνει μεταξύ άλλων σε άρθρο του, όπου ασκεί δριμεία κριτική στον Δήμαρχο Αθηναίων, με αφορμή ένα αστείο που είχε κάνει ο Κώστας Μπακογιάννης σε δημοτικό συμβούλιο, λέγοντας πως: «Αν η Διπλή Ανάπλαση σας ενοχλεί γιατί είστε Ολυμπιακός, είναι το πιο σοβαρό επιχείρημα που έχετε κατά της Διπλής Ανάπλασης».

«Το σωστό λοιπόν, κατά την προσωπική μου πάντα άποψη θα ήταν ο δήμαρχος της Αθήνας να πείσει με ακλόνητα επιχειρήματα για την νομιμότητα των απίστευτων παροχών άνευ ανταλλαγμάτων στην ομάδα της καρδιάς του και όχι να προσπαθεί με αστειάκια να "δαιμονοποιήσει" ... "καταγγέλλοντας τον" ως "Ολυμπιακό" όποιον πολίτη αντιδρά στο μέγα και πολύπλευρο σκάνδαλο της λεγόμενης "διπλής ανάπλασης"», συμπληρώνει μεταξύ άλλων στο κείμενό του. 

«Θρίαμβος του παραδόξου στις εξελίξεις με τον Βοτανικό» είναι ο τίτλος του άρθρου που αναφέρει επίσης τα ακόλουθα: «Η ΜΙΑ, είναι το γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» ή κοινώς γήπεδο της Λεωφόρου ( Αλεξάνδρας ) * Η ΑΛΛΗ, είναι μία έκταση γης στο Βοτανικό, η οποία ανήκει στο δημόσιο * ΣΤΟ δημόσιο ανήκει ΚΑΙ η περιοχή του γηπέδου της Λεωφόρου, γι' αυτό και το δημόσιο θα τις αναπλάσει κι τις δύο
*** ΚΑΙ πως μπαίνει ο Παναθηναϊκός ( ΑΟ ) κόλπο της διπλής ανάπλασης ; * ΜΠΑΙΝΕΙ ισχυριζόμενος ότι το γήπεδο της λεωφόρου, το οποίο όπως είπαμε θα αναπλάσει το δημόσιο με τα χρήματα όλων μας, είναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του * ΠΩΣ το αποδεικνύει αυτό ; * ΜΑ ... ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ! * ΑΠΛΑ το ισχυρίζεται * ΚΑΙ εδώ, φαίνεται ότι υπερισχύουν οι «κανόνες» του παραδόξου, πού λέγαμε * Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με τον Δήμο, όχι μόνο ΔΕΧΟΝΤΑΙ τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς, αλλά τους υιοθετούν κι' όλας υποκύπτοντας στις όποιες ( ΟΛΕΣ ! ) απαιτήσεις του ισχυρογνώμονα!»

«ΕΧΩ γράψει αναρίθμητες φορές ότι ο Παναθηναϊκός ΑΟ ΔΙΝΕΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ για να εισπράξει σε αντάλλαγμα ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ * ΦΥΣΙΚΑ, επιβεβαιώνομαι ( όπως και τα ΜΥΡΙΑ των Ελλήνων πολιτών πού έχουν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τι ακριβώς παίζεται με το πρότζεκτ της διπλής ανάπλασης».

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ - ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ερυθρόλευκες αντιδράσεις για Βοτανικό: «Απίστευτες παροχές στον Παναθηναϊκό άνευ ανταλλαγμάτων»
EVENTS