MENU

Την άκρη του νήματος του τραγικού θανάτου του Νίκου Τσουμάνη προσπαθεί να βρει η αστυνομία. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης από την αστυνομία στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά μέσα στο αυτοκίνητο του.

Η νεκροτομή του 30χρονου παίκτη του Μακεδονικού, επιβεβαιώνει ότι είχε ασφυκτικό θάνατο, ο οποίος και προήλθε από την περίδεση του τραχήλου με πλαστικές ταινίες tie wraps. Πλέον οι αρχές καλούνται να διαλευκάνουν τι βρίσκεται πίσω από τον τραγικό χαμό του ποδοσφαιριστή.

Όπως προκύπτει από μαρτυρίες αλλά και καταθέσεις, ο άτυχος ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. «Του έδινα κάποια χρήματα, μου τα επέστρεφε. Την Παρασκευή μου έκανε ένα τηλέφωνο, μόλις είχα επιστρέψει από το νοσοκομείο. Του λέω Νίκο τι πρόβλημα έχουμε. Μου λέει Γρηγόρη χρωστάω στον πεθερό μου 24 χιλιάρικα» σημείωσε ο πρώην γενικός αρχηγός του Άρη, Γρηγόρης Κάκαλης στην εκπομπή «Live news» του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο πεθερός του ποδοσφαιριστή διέψευσε ότι του χρωστούσε λεφτά, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να εξακριβώσουν τις πληροφορίες για απειλές που δεχόταν από ορισμένους το τελευταίο διάστημα.

Ο κουμπάρος του Νίκου Τσουμάνη μιλώντας στην ίδια εκπομπή σημείωσε ότι υπάρχει ηθικός αυτουργός. «Αυτό που πρέπει να μάθει ο κόσμος είναι ότι σίγουρα υπάρχει ηθικός αυτουργός. Πιστεύω ότι αυτό ξεκινάει από τις ομάδες που έπαιξε και δε δικαιώθηκε ποτέ» σημείωσε χαρακτηριστικά

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής κρατούσε μέσα του ανησυχίες και προβλήματα που μετά από κάποιο χρονικό διάστημα έγινε βάρος δυσβάσταχτο. Απέφευγε να μιλάει γι' αυτά που δε ζητούσε βοήθεια ακόμη και από τον άνθρωπο που είχε επιλέξει να γίνει κουμπάρος του. «Το τελευταίο διάστημα είχε απομακρυνθεί από όλους μας. Όσες φορές μιλάγαμε φαινόταν μια χαρά. Δηλαδή όσες φορές μιλάγαμε φερόταν φυσιολογικά» ήταν τα λόγια του κουμπάρου του Νίκου Τσουμάνη.

Τα σημάδια της κατάθλιψης ήταν ορατά το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά κανείς απ' όσους τον ζούσαν καθημερινά δε μπορούσαν να φανταστούν την τραγική κατάληξη.

Στενός φίλος του Νίκου Τσουμάνη σημείωσε στην εκπομπή «Live news» του Νίκου Ευαγγελάτου: «Ο Νίκος έφυγε από εδώ από τα 15 του, είχε μάθει να παίζει μόνο μπάλα, δεν ήξερε κάτι άλλο. Έφτασε σε ένα σημείο και είχε μία πτωτικά πορεία στην μπάλα και είχε αναγκαστεί να πάει να κάνει κι άλλη δουλειά. Όλο αυτό εγώ πιστεύω τον πείραξε. Υπάρχουν ένα σωρό παιδάκια απελπισμένα, δεν μπορούν να διαχειριστούν όλοι μία κατάσταση το ίδιο. Ο άλλος για 1.000 ευρώ μπορεί να αυτοκτονήσει, για 500. Ο άλλος για δέκα δις να μην πάθει τίποτα. Ο Νίκος ήταν ευαίσθητο παιδί. Ευαίσθητο και περήφανο. Όλες οι ομάδες που έχει πάει τον έχουν αφήσει απλήρωτο. Αυτό πρέπει να κοιτάξει τώρα. Ποιες είναι αυτές οι ομάδες, που δεν τον έχουν πληρώσει».

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που έχει στα χέρια της η αστυνομία ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα που τον έφεραν σε αδιέξοδο. Σημαντικές θεωρούνται οι καταθέσεις που θα δώσουν η κοπέλα του ποδοσφαιριστή αλλά και άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος.

Πολύτιμα στοιχεία θα δώσει και το κινητό τηλέφωνο του ποδοσφαιριστή.

 

Θάνατος Νίκου Τσουμάνη: «Σίγουρα υπάρχει ηθικός αυτουργός» (vid)