MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο Τσάβι Ρόκα προβλέπεται να επιστρέψει στην Αθήνα την Πέμπτη και μετά την υποχρεωτική καραντίνα των δυο εβδομάδων θα σηκώσει τα μανίκια όσον αφορά το σχεδιασμό του Παναθηναϊκού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Καταλανός έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα προεργασία για τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα της ομάδας και η πιο πρόσφατη ενημέρωση που είχε από το σύλλογο είναι να μπουν στην ευθεία οι απολύτως απαραίτητες προσθήκες.

Κι αυτό διότι το μπατζετ δεν μπορεί να οριστικοποιηθεί πριν ολοκληρωθεί η εικόνα των εσόδων (τηλεοπτικό συμβόλαιο, χορηγίες, εισιτήρια κλπ).

Ως εκ τούτου οι πράσινοι θα κινηθούν δυναμικά μέσα στον επόμενο μήνα για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ (μη παραμονή Γιόχανσον, αποχώρηση Αποστολακη, ο Βαγιαννίδης εάν επεκτείνει το συμβόλαιο του θα αποτελέσει δίδυμο με τη μεταγραφή που θα γίνει στη συγκεκριμένη θέση) και ενός εξτρέμ, με κασέ ανάλογο με το φετινό μέσο όρο.

Για τις υπόλοιπες θέσεις έχει  μπει φρένο που αναμένεται να διαρκέσει μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και ανάλογα με τις εξελίξεις στο μέτωπο των ανανεώσεων, εκτός αν προκύψει κάτι που... δεν μπορεί να περιμένει και υπάρξει εξαίρεση.

Νωρίτερα ο Τσάβι Ρόκα θα έχει ασφαλώς επαφή με τον Γιώργο Δώνη για την εσωτερική λειτουργία της ομάδας, την αξιολόγηση του ρόστερ, τις ανανεωσεις, τα μεταγραφικά δεδομένα και την ομαλή συνύπαρξή τους στο σύλλογο.

Παναθηναϊκός: Προχωράει για τα απολύτως απαραίτητα μεταγραφικά και βλέπουμε!