MENU

Λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο στον Πειραιά, όταν έστηναν την σκευωρία σε βάρος του ΠΑΟΚ. Θεωρούσαν ότι με τις πλάτες της επιτροπής… Αυγενάκη, θα είχαν την ευκαιρία να στιγματίσουν την ένδοξη ιστορία του ΠΑΟΚ, στερώντας του παράλληλα το δικαίωμα να φτάσει στην κατάκτηση και του φετινού τίτλου, εντός αγωνιστικών χώρων.

Δεν είναι μακριά η ώρα που θα πάρουν το μάθημα τους. Θα αντιληφθούν ότι το τέλειο «έγκλημα» που νόμιζαν ότι σχεδίασαν και ήθελα να εκτελέσουν, απλά δεν υπάρχει. Θεωρούσαν ότι θα έβρισκαν τον οργανισμό του ΠΑΟΚ ανοχύρωτο και ανήμπορο να αντιδράσει.

Η αλήθεια είναι ότι κατάφεραν για ένα χρονικό διάστημα να αποπροσανατολίσουν μεγάλη μερίδα φιλάθλων του ΠΑΟΚ (και να κοροϊδέψουν παράλληλα τους δικούς τους φιλάθλους), που παρασύρθηκαν από τα ΜΜΕ της προπαγάνδας. Το ψέμα όμως έχει κοντά πόδια και αργά ή γρήγορα, η αλήθεια κερδίζει.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέλεξε την πολιτική των χαμηλών τόνων, ενώ παράλληλα οργάνωνε την αντεπίθεση της. Όχι για να αποδείξει την αθωότητα της (αυτή προκύπτει από την εισήγηση της επιτροπής Αυγενάκη) αλλά για την δικαίωση της και την τιμωρία των σκευωρών και όσων συνεργάστηκαν μαζί τους για να λεκιάσουν το όνομα του σωματείου. Τα αποτελέσματα της αντεπίθεσης που οργάνωσε και θα εξαπολύσει ο Δικέφαλος, θα προκαλούν ήδη κρύο ιδρώτα στον Πειραιά.

Τα επικοινωνιακά λάθη της ερυθρόλευκης πολιτικής, αποδεικνύουν την ταραχή τους. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε κάθε δικαίωμα να προσφύγει στο διοικητικό εφετείο κατά της εισήγησης της επιτροπής Αυγενάκη. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει για εισήγηση της ΕΕΑ ο Ολυμπιακός το 2016. Οργανωθείτε λοιπόν και αφήστε τα παραμύθια.

Θα έρθει η ώρα να μιλήσουμε για την ταμπακιέρα. Να είστε εκεί για να εκφράσετε απόψεις. Μείνετε… συντονισμένοι για τη συνέχεια.

Με άνεση που δεν αντικατοπτρίζεται στο τελικό σκορ, ο ΠΑΟΚ πέρασε και από την Λάρισα που επιστράτευσε μεθόδους που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο για να τον φρενάρουν.

Η ομάδα του Αμπελ Φερέιρα βασιζόμενη στην ποιότητα της, δεν άφησε περιθώρια στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ, ήταν το σκληρό και πολλές φορές αντιαθλητικό παιχνίδι της ΑΕΛ που προφανώς δεν είχε ως μόνο στόχο να πάρει βαθμό από τον Δικέφαλο.

Η ανοχή του διαιτητή στα βίαια μαρκαρίσματα των παικτών της ΑΕΛ, είναι θέμα συζήτησης και δικαιολογημένα προκαλεί ερωτηματικά. Αν μια ομάδα δικαιούται να έχει παράπονα από τον Σέρβο ρέφερι είναι ο ΠΑΟΚ και όχι ο Κούγιας που με τις -απαράδεκτου ύφους- ανακοινώσεις του, προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις εις βάρος του Δικεφάλου χρησιμοποιώντας την ρητορική του ΟΣΦΠ.

Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να αντιμετωπίσει πολλούς αντιπάλους εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Αυτή η νοσηρή κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα κύκλο αγώνων σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα και την επόμενη Κυριακή όλα τα φώτα θα πέσουν στην Τούμπα για το ντέρμπι με την πιο ευνοημένη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα παιχνίδι που δεν κρίνει τίτλο, σίγουρα όμως αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να τιμωρήσει αγωνιστικά καθαρά και ποδόσφαιρο την ομάδα που επιχείρησε να στιγματίσει την ιστορία του συλλόγου.

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διδάξει ο ΠΑΟΚ ήθος με την φιλοξενία του και παράλληλα ποδόσφαιρο με την απόδοση του στους αγωνιστικούς χώρους! Αυτοί είναι οι στόχοι του ασπρόμαυρου οργανισμού όχι μόνο για το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ αλλά και για τα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου.

 

Θεωρούσαν στον Πειραιά πως οργάνωσαν το τέλειο «έγκλημα»
EVENTS