Έτοιμος για τον τελικό του 4ου ομίλου του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής, είναι ο Ατσαλένιος, ο οποίος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το εν λόγω ματς.
Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη η οποία ολοκλήρωσε, με χαλάρωμα την προετοιμασία της, για τον συγκεκριμένο αγώνα, θα αγωνιστεί κόντρα στο συγκρότημα των βορείων προαστίων δίχως τέσσερις παίκτες.
Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων του τεχνικού των «πρασίνων», αποφασίστηκε να μείνουν για λόγους ξεκούρασης οι Γιαγκιόζης, Ρουμπάκης, Πετράκης και Πρωτογεράκης. Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ανακοινώθηκε η αποστολή του εν λόγω ματς.
Αυτή απαρτίζεται από τους:Ματαλλιωτάκη, Ζαργκλή, Χατζηανδρέου, Αραβιάκης Βρεττό, Παπαδομιχελάκη, Πετρά, Σταθόγλου, Μπουτσάκη, Χαρίτο, Σακλαμάκη, Γιαννόπουλο, Ντραγκόντι, Ξυλούρη, Τριανταφύλλου, Λυδάκη, Γενιτσαρίδη και Αμπντουραχμάνι.