Τα τελικά του πλάνα καταστρώνει ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ για τον αγώνα της Πέμπτης (22/10) με τη Σπάρτα Πράγας, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Στο Αγρίνιο ο Βάσκος τεχνικός έκανε αρκετές αλλαγές, δίνοντας ανάσες σε όσους έπαιξαν στη Μασσαλία, αλλά αρκετοί παίκτες θα επανέλθουν στην ενδεκάδα.
Ο Ορτέγκα θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Σάλιακας έχει προβάδισμα για να επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Πέντερσεν. Ρέτσος και Πιρόλα θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Κάρμο να αποτελεί εναλλακτική επιλογή, ενώ στα αριστερά υπάρχει μάχη ανάμεσα σε Ονιεμαέτσι και Τικνιζάν. Στα χαφ ο Φρόιλερ θεωρείται αμετακίνητος, με τους Έσε και Πουέρτα να διεκδικούν τη θέση δίπλα του.
Μεσοεπιθετικά, τα πράγματα είναι πιο… μετρημένα, λόγω και της απουσίας του Φορτούνη. Ζέλσον Μαρτίνς, Τσικίνιο και Ζότα Σίλβα έχουν ισχυρό προβάδισμα για τις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ενώ στην κορυφή ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ είναι το φαβορί να παίξει βασικός.
Ο Βάσκος τεχνικός περιμένει να δει αν θα υπολογίζει στον Λίον Μπέιλι, ο οποίος ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα μπορεί να μπει αλλαγή, εάν είναι διαθέσιμος.