Το τριφύλλι παραμένει αήττητο ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ σε τρεις αγώνες. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Γιάννη Χαραλαμπίδη υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.
Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν με μαύρο διακριτικό τιμώντας τη μνήμη του Γιώργου Βαρδινογιάννη, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα του αγώνα. Το τριφύλλι μπήκε δυνατά και πιεστικά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό με την Τζούρτζερβιτς. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ της διεθνούς φορ με την «πράσινη» φανέλα.
Ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τα τέρματά του στο 25ο λεπτό. Η Κωστοπούλου έβγαλε την ασίστ (όπως στο πρώτο γκολ) και η Τζούρτζεβιτς σημείωσε το δεύτερο προσωπικό της τέρμα στο ματς.
Στο 47′ η Κανέλλου έκανε το 0-3 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του Παναθηναϊκού. Το τριφύλλι δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και έφτασε στο 0-4 με την Κωστοπούλου στο 90ό λεπτό. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Παπαδοπούλου διαμόρφωσε το 0-5 που ήταν και το τελικό σκορ.