Την έντονη αντίδραση του Ολυμπιακού στη συμφωνία της ΕΠΟ με τον ΣΚΑΪ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας εξέφρασε στην Εκτελεστική Επιτροπή ο Δημήτρης Αγραφιώτης. Ο γ’ αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» επισήμανε πως ο ΣΚΑΪ τα τελευταία 15 χρόνια κάνει πόλεμο στην ομάδα του και πως θα δημιουργηθεί πρόβλημα στη διοργάνωση.
Η τοποθέτηση του Αγραφιώτη:
«Ο πόλεμος που κάνει το συγκεκριμένο κανάλι κατά του Ολυμπιακού εδώ δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια είναι ο λόγος που όλοι οι Ολυμπιακοί το σιχαινόμαστε. Δεν θα μπορούσα να ψηφίσω ποτέ να δοθεί το Κύπελλο σε ένα κανάλι που πολεμάει συστηματικά την ομάδα μου, όχι αγωνιστικά με κριτική για ποδόσφαιρο αλλά με το να δημιουργεί, να «χτίζει» δικαστήρια κατά της ΠΑΕ αλλά και των φιλάθλων μας.
Με λύπη βλέπω ότι οι σχέσεις με την ΕΠΟ είναι αγαστές! Μέχρι και διαιτητές στέλνετε πλέον να κάνουν συνεντεύξεις στον καταδικασμένο συκοφάντη Θωμαΐδη! Έχει χαθεί κάθε λογική. Εγώ σας λέω ότι δημιουργείτε στη διοργάνωση ένα άλυτο πρόβλημα με αυτή την επιλογή σας και θα το καταλάβετε».