MENU

Τα βρήκε πολύ δύσκολα αλλά τα κατάφερε στην Γένοβα η ομάδα του Αντόνιο Κόντε με δύο γκολ του Χόιλουντ και με αγώνα περισσότερο μείωσε τη διαφορά από τη 2η, Μίλαν, στον βαθμό και από την κορυφή και την Ίντερ στους 6.

Μόλις στο 3’ άνοιξαν το σκορ οι Rossoblu με τον Μαλινόβσκι να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που έκανε ο Μέρετ και το είδε το VAR. Παρά την ψυχρολουσία, οι Partenopei είχαν τον τρόπο να αντιδράσουν και μάλιστα το έκαναν μέσα σε διάστημα δύο λεπτών. Στο 20’ ο Χόιλουντ πλάσαρε στην κενή εστία έπειτα από απόκρουση στο σουτ του ΜακΤόμινεϊ και στο 22’ ο Σκωτσέζος χαφ έπιασε αυτή τη φορά σουτάρα και κάρφωσε την μπάλα στη γωνία.

Το 1-2 έμεινε για το ημίχρονο, όμως θα άλλαζε στο 57’ όταν ο Ραχμάνι έχασε ως τελευταίος παίκτης από τον Κολόμπο και ο Ιταλός φορ έκανε τα μέτρα και νίκησε τον Μέρετ με πλασέ στη γωνία (2-2). Στο 76’ όλα φάνηκαν να χάνονται για την Νάπολι μετά την αποβολή του Ζουάν Ζεσούς με δεύτερη κίτρινη όμως στο 95’ ο Χόιλουντ με πέναλτι χάρισε τη νίκη στους πρωταθλητές (2-3).

Τζένοα - Νάπολι 2-3