Μετά από έναν καταπληκτικό χρόνο με την φανέλα της Νυρεμβέργης, ο Στέφανος Τζίμας ετοιμάζεται για την Premier League και τον λογαριασμό της Μπράιτον.
Ο Έλληνας επιθετικός, αποχαιρέτησε τον γερμανικό σύλλογο μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.
Όσα αναφέρει:
Τι ταξίδι. Τι σύλλογος.
Το να φεύγεις δεν είναι ποτέ εύκολο, ειδικά όταν φεύγεις από έναν σύλλογο που σε διαμόρφωσε.
Από την πρώτη μέρα που έφτασα στο Der Club, όλοι με έκαναν να νιώσω ευπρόσδεκτο, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.
Στους καταπληκτικούς συμπαίκτες μου, σας ευχαριστώ που σταθήκατε δίπλα μου στις καλές και στις δύσκολες στιγμές της σεζόν και που με βοηθήσατε να εξελίσσομαι κάθε μέρα.
Στο τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση, σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε μένα και μου δώσατε την ευκαιρία να γίνω ο παίκτης και ο άνθρωπος που είμαι σήμερα.
Είναι πικρόγλυκο το να φεύγω, ιδιαίτερα γνωρίζοντας πως δεν μπόρεσα να είμαι μαζί σας τους τελευταίους δύο μήνες της σεζόν λόγω τραυματισμού. Ήθελα να προσφέρω περισσότερα, και πονάει ακόμα που δεν κατάφερα να συνεισφέρω στις προσπάθειές μας.
Και στους απίστευτους φιλάθλους της Νυρεμβέργης: η αφοσίωσή σας, το πάθος σας και η ενέργεια που φέρνατε σε κάθε αγωνιστική ημέρα με ενέπνεαν και με παρακινούσαν να συνεχίσω να δίνω τα πάντα.
Αυτό το επόμενο κεφάλαιο είναι ένα τεράστιο βήμα στο ταξίδι μου, και το κάνω με υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι με έχετε προετοιμάσει για κάθε πρόκληση.
Σας ευχαριστώ για όλα, Νυρεμβέργη!
Ο θρύλος ζει.