MENU

Παίζει ο Παναθηναϊκός με τον Άρη, γίνονται όσα γίνονται με έναν Σκοπιανό μαθητευόμενο μάγο. Επιστολή στην ΚΕΔ ο Άρης για να… διαμαρτυρηθεί. Παίζει ο Παναθηναϊκός με τη Λαμία, παράπονα για τη διαιτησία η Λαμία, η οποία ξύπνησε για πρώτη φορά στα πλέι οφ. Φυσιολογικά τα πάντα, μην πάει το μυαλό σας σε τίποτα περίεργο. 

Οι ίδιες ομάδες θα «ξεφουσκώσουν» όταν πρέπει, θα σκέφτονται τελικούς, την επόμενη σεζόν, τις παραλίες, τα χωράφια στο χωριό. Από ένα σημείο και μετά, απλά το διασκεδάζεις γιατί αν δώσεις πραγματική σημασία, θα τρελαθείς. Η στάση των ομάδων απέναντι στον Παναθηναϊκό, δεν έχει σημασία πραγματικά. Εκεί που χτυπά ευαίσθητη χορδή σε όλους, είναι η μανία τους που δεν υπολογίζει ούτε ανθρώπους. 

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένα κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα παιδί με λαμπρό μέλλον, με εντυπωσιακό παρόν, ο καλύτερος στράικερ που έβγαλε το ποδόσφαιρό μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αυτό τους έχει… τρελάνει. Η συμπεριφορά απέναντί του, είναι το λιγότερο γεμάτη απρέπεια, ασέβεια, μέχρι και απανθρωπιά. Γιατί έτσι γουστάρουν, γιατί μπορούν. Γιατί ξέρουν πως είναι ένα «όπλο» που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν στη «μάχη» του πρωταθλήματος. 

Τη μία ο Μάντζιος με τις… βλαχο-Μαντζιές στον πάγκο, την άλλη ο Γκουγκουλιάς χωρίς να έχει την παραμικρή δουλειά ακόμη και να κοιτάει τον παίκτη του Παναθηναϊκού. Κόντρα στη Λαμία χωρίς κανείς να καταλάβει γιατί, ο Τσιλούλης… θέριεψε, ο Βόκολος έμοιαζε να εκφράζει παράπονα στον Ιωαννίδη. 

Σκέφτεται πως απλά το μυαλό τους μέχρι εκεί πάει. Έτσι νομίζουν πως θα τον σταματήσουν, αυτά κάνουν. Θεωρούν πως θα τον εκνευρίσουν και θα κάνει κάποια κίνηση αγανάκτησης που δεν πρέπει. Για να αποβληθεί, να χάσει κάποιο απ’ τα επόμενα παιχνίδια. 

Πρόκειται για ξεκάθαρη στοχοποίηση ενός ποδοσφαιριστή, απλά και μόνο επειδή δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν. Δεν μπορούν να τον φτάσουν. Ακόμη κι αυτά τα γραφικά, βγαλμένα απ’ τις εποχές που δεν κούρευαν το χορτάρι και λάσπωναν την περιοχή, λες πως είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. 

Η… λύσσα τους, δεν έχει τελειωμό όμως. Αυτό που έγινε με τον και καλά ντοπαρισμένο της Εθνικής ομάδας, ξεπερνά το ποδόσφαιρο. Πάει στο βωμό της… ανθρωποθυσίας, του «βιασμού» χαρακτήρα, απλά και μόνο για να «σπάσουν» κάποιον. Επειδή θεωρούν πως αλλιώς δεν μπορούν. 

Κοιτώντας τη… χαρά ατόμων σε μια φήμη πιο χυδαία απ’ τα μυαλά τους, αντιλαμβάνεσαι πόσα σκουπίδια κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Έτοιμα να μεταφέρουν στη χωματερή της ψυχής τους τα πάντα, αρκεί να εξυπηρετηθεί κάποιο συμφέρον που έχουν. Ακόμη κι αν αυτό είναι απλά ένα πλεονέκτημα της ομάδας που υποστηρίζουν. 

Το τι θα κάνει ο Φώτης δικαστικά, είναι δικαίωμά του και μαγκιά του. Το θλιβερό είναι η στοχοποίηση που έχει δεχτεί. Μια διαδικασία που να είστε σίγουροι πως δε σταματά εδώ. Θα συνεχιστεί. Γιατί ο Ιωαννίδης είναι αυτό που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν. Και για να αποκτήσουν πλεονέκτημα για μια νίκη, έναν τίτλο, θα «έκλεβαν» ακόμη και τα παιδιά τους. Με τη χρήση ανήθικων ατόμων που σαν τρωκτικά ενεργούν χωρίς τον παραμικρό φραγμό. 

Συγγνώμη αλλά για ένα κωλοπρωτάθλημα, δε αξίζει να «θυσιαστεί» κανένας Φώτης. Κανείς άνθρωπος που δε φταίει σε τίποτα και μπήκε απλά στο… μάτι ενός συστήματος και πολλών χυδαίων ατόμων. Σε αυτή τη «μάχη», είμαστε όλοι με το παιδί αυτό. Όχι επειδή είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος που δε σας έφταιξε σε τίποτα. 

Δε θα πούμε σε κανέναν να συσπειρωθεί γύρω απ’ τον Ιωαννίδη, απλά εκφράζουμε το σκεπτικό μας. Πρωτίστως ας κοιτάξετε όλοι να είστε άνθρωποι και μετά να είστε οπαδοί όποιας ομάδας γουστάρετε. Να κράζετε τον Παναθηναϊκό, να κράζετε τον Ιωαννίδη, για ποδοσφαιρικούς λόγους. Όχι έτσι. Εδώ μιλάμε για ξεκάθαρη αλητεία. 

Με τον Φώτη λοιπόν μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Και με όλους τους Φώτηδες του κόσμου, χωρίς να μας ενδιαφέρει ποια φανέλα φοράνε.

Είσαι παικταράς; Βλαχο-Μαντζιές και… στοχοποίηση χωρίς όρια μέχρι να παραδοθείς Φώτη μου…