MENU

Το φινάλε στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού ήταν επεισοδιακό, μετά το πέναλτι που έδειξε ο Κέλετ για το χτύπημα του Άβιλα στον Ιωαννίδη εντός περιοχής, με τον Σπόραρ να ισοφαρίζει σε 1-1 στην εκπνοή. 

Μία φάση πάντως που πέρασε στα... ψιλά, είχε πρωταγωνιστές τον Μάριο Βρουσάι και τον Δανό διαιτητή. Ενώ ο Κέλετ αποχωρούσε από το σημείο που βρισκόταν η οθόνη για να κάνει on field review, έχοντας εμμείνει στην απόφασή του για πέναλτι, ο παίκτης του Ολυμπιακού έσπρωξε και με τα δύο χέρια στην πλάτη τον διεθνή ρέφερι!

(δείτε το στιγμιότυπο μετά το 9:10)

Εκείνος έδειξε ιδιαίτερα ξαφνιασμένος, γύρισε πίσω κι έδειξε κίτρινη κάρτα στον Βρουσάι. Βεβαίως η συγκεκριμένη κίνηση επέσυρε απευθείας κόκκινη, με τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ μάλιστα στο άρθρο 10 1ε) να κάνει λόγο και για ποινή πέντε αγωνιστικών, σε περίπτωση απώθησης διαιτητή. Αυτό βέβαια στην περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής έχει αποβληθεί, μιας και πλέον δεν υφίσταται ενδεχόμενο τιμωρίας του 24χρονου άσου.

Χάρισε αποβολή και πέντε αγωνιστικές τιμωρίας στον Βρουσάι ο Κέλετ! (vid)