MENU

Ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος, ευθέως είπε πως δεν ισχύουν ούτε «κατά διάνοια» τα 5 εκ. ευρώ που υποτίθεται πληρώθηκαν για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Άρη. Κρατικό μυστικό οι λεπτομέρειες του deal…

Οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές. Οι επαφές του Ολυμπιακού με τον Άρη, κόντεψαν πολλές φορές να οδηγηθούν σε ναυάγιο. Μετά από ολοήμερες ανταλλαγές προτάσεων και αντιπροτάσεων, επιτεύχθηκε το τεράστιο deal. 

Σε ένα παράλληλο σύμπαν όλα αυτά. Γιατί σε αυτό που βρισκόμαστε, τη μία διαβάσαμε πως ο Μαρτίνς θέλει Αμπουμπακάρ Καμαρά και μετά έγινε γνωστό πως η συμφωνία «κλείνει». Πώς όμως «έκλεισε»; 

Οι… διαρροές εκείνων των ημερών με τη μορφή έγκυρων ρεπορτάζ, από πλευρές που εκφράζουν τον Ολυμπιακό κι από εκείνες που γνωρίζουν καλά τα του Άρη, ήταν ξεκάθαρες: 5 εκ. ευρώ συν έναν παίκτη που πιθανότατα θα ήταν ο Λοβέρα. 

Φτάσαμε στο σήμερα. Ο Ολυμπιακός ψάχνει τρόπο να… ξεφορτωθεί τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Όχι να τον δώσει δανεικό, να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή. Δυσκολεύεται γιατί έχει υψηλό συμβόλαιο, ενώ δεν υπάρχουν κι «ανοιχτές» αγορές αυτή την περίοδο. 

Το σημαντικότερο δεν είναι αυτό. Ο έμπειρος ρεπόρτερ σε θέματα Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος, μεταφέροντας τις εξελίξεις στον SportFM, αναφέρθηκε στην υπόθεση Καμαρά. Κι εκεί είπε κάτι που δεν γίνεται να περάσει στο ντούκου. Συγκεκριμένα με απόλυτη φυσικότητα, τόνισε πως «ούτε κατά διάνοια» δεν πλήρωσε ο Ολυμπιακός για τον Καμαρά 5 εκ. ευρώ. Συν το γεγονός πως ο Λοβέρα αγωνίζεται δανεικός στον Ιωνικό. 

Χαρακτηριστικά είπε: 

«Ο επόμενος επιθυμητός στόχος του Ολυμπιακού, είναι ο Αμπού Καμαρά…  Χωρίς όμως να είναι κι εύκολο, επειδή δεν υπάρχει αγορά. Ούτε είναι εφικτό να λυθεί το συμβόλαιό του. Έχει μεγάλο συμβόλαιο. 

Ο Ολυμπιακός έχει πληρώσει στον Άρη κάποια χρήματα. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ αυτά που γράφουν…».

Βέβαια το «αυτά που γράφουν» προφανώς απευθύνεται στα Media που εκφράζουν την ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς εκεί στα «ρεπορτάζ» αναφερόταν το συγκεκριμένο ποσό. Τα ίδια ακριβώς και απ’ όσους εκφράζουν την ΠΑΕ Άρης. Με έναν μικρό αστερίσκο, πως απ’ τα 5 εκ. ευρώ ένα μέρος πήγε για να ξεχρεωθεί η Φούλαμ και τα άλλα στα ταμεία της ομάδας απ’ τη Θεσσαλονίκη. Το ποσό δεν μειωνόταν πουθενά. 

Άντε λοιπόν κι όλοι αυτοί ήταν… κακά πληροφορημένοι. Άντε κι ο κόσμος που πίστεψε αυτά τα νούμερα και έτσι «κατάπιε» ένα ακόμη deal που συνέδεε τις δύο ΠΑΕ, ήταν αφελής. Η αλήθεια ποια είναι; Τελικά πόσο πουλήθηκε ο Καμαρά απ’ τον Άρη στον Ολυμπιακό; 

Οι φίλοι και των δύο ομάδων και κυρίως του Άρη, θα ήθελαν να μάθουν το κέρδος που υπήρξε. Για να γνωρίζουν αν το deal ήταν προς το συμφέρον του κλαμπ ή αν τους… έπιασαν κορόιδα αυτοί απ’ τον Πειραιά. 

Κάθε χρόνο παρατηρείται και μια υπόθεση που ανήκει στα X-files, έχοντας για πρωταγωνιστές τον Άρη και τον Ολυμπιακό. Ποτέ δεν εξιχνιάστηκε που άνηκε τελικά ο Λϊντσεϊ Ρόουζ. Τουλάχιστον βοηθήστε τους φιλάθλους να μάθουν το ποσό του deal πώλησης του ΑμπουμπακάρΚαμαρά. Δεν είναι κρατικά μυστικά… 

Φευγάτος ο Καμαρά των 5 εκατομμυρίων που… τελικά «ήταν πολύ λιγότερα»!