MENU

Ασφαλώς και δεν συνιστά είδηση πως ο Κώστας Γαλανόπουλος παρακολουθείται από γερμανικές ομάδες, από την στιγμή που αύξησε το χρόνο συμμετοχής του στα παιχνίδια της ΑΕΚ και καθιερώθηκε στην ενδεκάδα..

Ρόλο για τις γερμανικές «ματιές» ασφαλώς παίζει και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Πολ Κουτσολιάκος, που ως γνωστόν διαθέτει δυνατά «κονέ» και ισχυρά κανάλια στη συγκεκριμένη χώρα.

Είδηση ωστόσο αποτελεί η παρουσία σκάουτερ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο παιχνίδι ΑΕΚ – Μπάγερν Μονάχου το βράδυ της Τρίτης (23/10) για λογαριασμό του 20χρονου μέσου της Ένωσης.

Η Άιντραχτ τσεκάρει με ενδιαφέρον εδώ και καιρό τις επιδόσεις του «Γαλανό» και αν μη τι άλλο, ένα ματς κόντρα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν προσφέρεται για καλά συμπεράσματα, δεδομένου πως ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων».

Παρεμπιπτόντως, «κατάσκοπος» της Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρέθηκε και στη Ριζούπολη το περασμένο Σάββατο (20/10) στο παιχνίδι Απόλλων Σμ. – ΑΕΚ, με τον Γαλανόπουλο να μένει εκτός αποστολής από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, προκειμένου να γεμίσει…μπαταρίες εν όψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν.

Σκάουτερ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Γαλανόπουλο στο ΑΕΚ – Μπάγερν