MENU

Ο Έλληνας σέντερ έχει αφήσει το στίγμα του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και αυτό επιβεβαιώνεται με κάθε ευκαιρία.

Σύμφωνα με το επίσημο σάιτ της ισραηλινής ομάδας, οι οπαδοί της Μακάμπι τον συμπεριέλαβαν στους 10 πιο αγαπημένους αθλητές που πέρασαν την τελευταία δεκαετία από τα παρκέ του Μενόρα Μιβταχίμ Αρένα.

Οι τέσσερις σεζόν που αγωνίστηκε με τα χρώματα της πρωταθλήτριας Ισραήλ, αποδείχτηκαν αρκετές για να αναπτύξει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον σύλλογο και τον κόσμο της, καθώς κατέκτησε μαζί της και τη Euroleague.

«Ήρθε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010 και ήταν ένας σημαντικός παράγοντας στην άφιξη της ομάδας στον τελικό της Euroleague. Μετά από μία ακόμη σεζόν, η οποία έληξε με ένα τοπικό διπλό και την Αδριατική, πέρασε ακόμη ένα χρόνο στην Ελλάδα. Επέστρεψε από τον Παναθηναϊκό. Την περίοδο 2012/13 είχε μια τεράστια αγκαλιά από το πλήθος ακόμη και μετά το άσχημο περιστατικό στο ντέρμπι. Mετά το Final Four του Μιλάνου θα τον θυμούνται ως ένα από τους πιο αγαπημένους Ευρωπαίους αθλητές» ήταν το μήνυμα της Μακάμπι για το «Σόφο».

Μεταξύ άλλων στη λίστα βρέθηκαν και τα ονόματα των Ντέρικ Σαρπ, Ντόρον Πέρκινς, Οχαγιόν, Ντέιβιντ Μπλου και Τζέρεμι Πάργκο.

Σχορτσανίτης: Στη λίστα των αγαπημένων παικτών των φίλων της Μακάμπι