MENU

Δύο ακόμη νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ έφτασαν στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενσωματωθούν από αύριο με την ομάδα του Δικεφάλου.

Ο λόγος για τους Αμερικανούς, Μαλίκ Πόουπ και Τζαμάλ Τζόουνς, οι «πάτησαν» στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" λίγο μετά τις 20.30.

Τους δύο καλαθοσφαιριστές περίμεναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που τους καλωσόρισαν στο νέο τους «σπίτι».

Η πρώτη δήλωση του Μαλίκ Πόουπ:

«Είμαι ενθουσιασμένος με την επιλογή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ αλλά και λίγο νευρικός για το νέο ξεκίνημα. Ανυπομονώ να παίξω με την ομάδα και να ξεκινήσω δουλειά. Μιλήσαμε με τον κόουτς την ήμερα της υπογραφής των συμβολαίων και ήμασταν ενθουσιασμένοι ενθουσιασμένοι. Είναι εξαιρετική προοπτική το να αγωνιστώ στην Ελλάδα και ευκαιρία να δείξω το ταλέντο μου...»

Από την πλευρά του ο Τζαμάλ Τζόουνς ανέφερε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ και ανυπομονώ να αρχίσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κλαμπ με πλούσια και μεγάλη παράδοση. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή επιλογή να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα και νομίζω ότι θα ανταποκριθώ στο επίπεδο αυτό. Είναι μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου ο ΠΑΟΚ, το επόμενο βήμα. Στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος παίκτης αλλά και συμπαίκτης και αυτό κάνω σε όλη μου την καριέρα».

Μια πρώτη «γεύση» έδωσε μέσω instagram η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

https://twitter.com/hashtag/pamepaok?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw
Στη Θεσσαλονίκη οι Πόουπ-Τζόουνς για τον ΠΑΟΚ (pics)