Οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για το τέταρτο ματς της σειράς, με τους τρεις παίκτες που πιάστηκαν να παραβιάζουν το ωράριο μετά την ήττα στο τρίτο παιχνίδι, να μένουν εκτός προπόνησης έπειτα από απόφαση του Πεδουλάκη. Ο λόγος ήταν το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.
Πάντως, ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα αγωνιστούν την Τετάρτη (11/5), κάτι που επίσης θα αποφασιστεί από τον Ελληνα προπονητή, ο οποίος μετά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα θα συνεννοηθεί με τη διοίκηση και θα αποφασίσουν από κοινού τι είδους τιμωρία θα επιβληθεί στους... ξενύχτηδες, οι οποίοι πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που βγήκαν έξω, αφού το είχαν επαναλάβει την παραμονή του αγώνα και όχι μόνο.
Οι «πράσινοι» επιβεβαιώνουν πως υπήρχε... έξοδος και την παραμονή του τρίτου αγώνα, ωστόσο τονίζεται πως ο Γκιστ επέστρεψε έγκαιρα στο ξενοδοχείο, χωρίς να παραβιάσει το ωράριο.
Πάντως, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η τιμωρία τους αναμένεται να είναι πρόστιμο.