MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η... επεισοδιακή τηλεδιάσκεψη της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ για τη σύσταση του νέου Δ.Σ. συνεχίστηκε, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου και στο meeting έμειναν 10 από τα 21 μέλη. 

Οι παρατάξεις του Βαγγέλη Λιόλιου και τον Παναγιώτη Φασούλα με ψήφους 9-1 ψήφισαν τον Φάνη Χριστούλου για πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης και τα αποτελέσματα αναμένεται να κατατεθούν στο Πρωτοδικείο.

Ωστόσο, η διαδικασία δεν έχει... ολοκληρωθεί ακόμα, σε μία περίοδο που πολλά συμβαίνουν -και- για λόγους εντυπώσεων.

Ο Βασιλακόπουλος, λοιπόν, θα προσβάλει τη διαδικασία ως παράνομη, καθώς δεν υπήρχε πλειοψηφία και το αποτέλεσμα βγήκε ύστερα από ψηφοφορία μειοψηφίας (ψήφισαν 10 από τα 21 μέλη). Να τονίσουμε πως η πλευρά του απείχε από την τελική ψηφοφορία. 

Το Δ.Σ. της προσωρινής Διοίκησης:

Πρόεδρος: Φάνης Χριστοδούλου
Α’ Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος
Β’ Αντιπρόεδρος: Νίκος Νικολόπουλος
Γενικός Γραμματέας: Ευθύμης Ρεντζιάς
Ταμίας: Μπάμπης Μαρκάκης
Ειδικός Γραμματέας Δ.Σ.: Ασημακόπουλος
 

Φάνη για πρόεδρο ψήφισαν Φασούλας και Λιόλιος