Ο Αθηναϊκός δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την έδρα του, καθώς ηττήθηκε με 89-78 από τη Σαραγόσα στο κλειστό γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας», για την Euroleague Γυναικών. Δεύτερη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις για τον νταμπλούχο Ελλάδας.
Η ισπανική ομάδα είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και προηγήθηκε με 45-28, όμως οι γηπεδούχες αντέδρασαν πριν από την ανάπαυλα, μειώνοντας σε 46-35.
Η Μακόλεϊ ανέλαβε δράση στην τρίτη περίοδο και με 13 πόντους σε λιγότερο από πέντε λεπτά έφερε τον Αθηναϊκό σε απόσταση τεσσάρων πόντων (51-55). Η Σαραγόσα, ωστόσο, διατήρησε το προβάδισμά της και έφτασε στη νίκη.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-25, 35-46, 58-66,
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκιόργκι, Κοάνους, Φροσολίνι,
Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στην επόμενη αγωνιστική ο Αθηναϊκός θα υποδεχθεί με τις Λάντες (28/10, 19:00), ενώ η Σαραγόσα θα φιλοξενήσει την Κιμπίρκστις (29/10, 21:00)