Ήταν εξ αρχής το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και το... επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο στο παρκέ. Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε άνετα της Νταρουσάφακα (100-79) και ανέβηκε στο 7-1 στη Regular Season της Euroleague, παραμένοντας σταθερά στις θέσεις κοντά στη κορυφή.
Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η Φενέρ επέβαλλε την κυριαρχία της και πήρε άμεσα ισχυρό προβάδισμα, καθώς έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο +15 (25-10).
Η Νταρουσάφακα ισορρόπησε στη συνέχεια και βρήκε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, κυρίως από το δίδυμο των Τζέρεμι Έβανς και Ρέι ΜακΚάλουμ. Παρόλα αυτά, η Φενέρ παρέμενε σταθερά σε ρόλο οδηγού στο ματς και πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου έχοντας προβάδισμα εννιά πόντων (46-37).
Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε την Φενέρ σε... πρωταγωνιστικό πλάνο, με τους πρωταθλητές Τουρκίας να στηρίζονται στον Ζοφρί Λοβέρν και τον Γιαν Βέσελι. Η Νταρουσάφακα δεν μπόρεσε να πλησιάσει και οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο +12 (68-56) στο 30ο λεπτό.
Ο Ντίξον ανέβασε «στροφές» στην τέταρτη περίοδο και η Φενέρ διατήρησε τα... ηνία της αναμέτρησης, χωρίς να υπάρξουν άλλα προβλήματα. Τελικά, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έφτασε στη νίκη με το εύκολο 100-79.
Δεκάλεπτα: 25-10, 46-37, 68-56, 100-79
Δείτε εδώ τα στατιστικά της αναμέτρησης.

