MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνεχίζονται οι δικαστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των φερόμενων ως στημένων αγώνων στο ελληνικό μπάσκετ, με τον Γ. Μαυραγάνη να περνά την πόρτα του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Η διαδικασία διήρκεσε περίπου 40 λεπτά, με τον κατηγορούμενο να αρνείται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σύνολο των κατηγοριών που του αποδίδονται. Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν εάν θα κριθεί προσωρινά κρατούμενος ή εάν θα αφεθεί ελεύθερος, με ή χωρίς περιοριστικούς όρους.

Η υπόθεση εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς οι δικαστικές αρχές συνεχίζουν τη διερεύνηση των καταγγελιών που έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

Για 40 λεπτά απολογήθηκε ο Μαυραγάνης – Αναμονή για την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα