MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Λούκα Ντόντσιτς και τον Γιάξελ Λέντεμποργκ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, με τον νεαρό φόργουορντ να εξαπολύει επίθεση στον Σλοβένο αστέρα μετά το τέλος του αγώνα.

Οι δύο μπασκετμπολίστες είχαν αρκετές δυνατές μονομαχίες στην πρεμιέρα της νέας σεζόν του NBA, με τον ρούκι των «Πολεμιστών» να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο του μαρκαρίσματος του Ντόντσιτς. Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, καθώς οι δύο παίκτες αντάλλαξαν… γαλλικά αρκετές φορές, με την ένταση να κορυφώνεται στη δεύτερη περίοδο. Ο Λέντεμποργκ δέχθηκε τεχνική ποινή για όσα είπε στον «Luka Magic», ενώ ο Ντόντσιτς απάντησε με τον δικό του τρόπο, ευστοχώντας σε ένα εντυπωσιακό σουτ πίσω από το κέντρο του γηπέδου στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Μετά την ήττα των Ουόριορς με 127-105, ο νεαρός Αμερικανός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τη συμπεριφορά του ηγέτη των Λέικερς. Συγκεκριμένα, ο Λέντεμποργκ υποστήριξε πως έχει χάσει κάθε σεβασμό προς τον Ντόντσιτς, εξαιτίας των συνεχόμενων διαμαρτυριών του προς τους διαιτητές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μετά τη νέα ήττα των «Πολεμιστών», ο 24χρονος rookie συνέχισε να αναφέρεται στον Λούκα Ντόντσιτς, αναφέροντας πως δεν φοβάται του μιλάει και πως δεν είναι ο Μάικλ Τζόρνταν.

«Δεν φοβάμαι να μιλήσω σε κανέναν. Δεν είναι ο Μάικλ Τζόρνταν» είπε στους δημοσιογράφους μετά την ήττα των Ουόριορς από τους Μέμφις Γκρίζλις με 111-108.

Συνεχίζει την κόντρα με Ντόντσιτς ο Λέντεμποργκ: «Δεν είναι ο Τζόρνταν»