Ολοκληρώθηκε η δίκη του Μπεν ΜάκΛεμορ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό 21χρονης σε πάρτι τον Οκτώβριο του 2021, ενώ εκείνη βρισκόταν σε λιπόθυμη κατάσταση εξαιτίας υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.
Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ μεταξύ άλλων, όπως όλα δείχνουν, θα έρθει αντιμέτωπος και με την φυλάκιση, καθώς το δικαστήριο του Όρεγκον τον έκρινε ένοχο για τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες που του αποδόθηκαν.
Ο ΜάκΛεμορ είχε αρνηθεί τις κατηγορίες λέγοντας πως υπήρχε συναινετική σεξουαλική επαφή, ωστόσο το δικαστήριο δεν πείστηκε από τα λεγόμενα του 32χρονου. Πλέον εκκρεμεί η ανακοίνωση της ποινής του ΜάκΛεμορ, η οποία θα γίνει γνωστή στις 9 Ιουλίου.
Ben McLemore has been found guilty of raping a 21-year-old woman at a 2021 house party in Lake Oswego. He was convicted on 3 of 4 charges, including first-degree rape, per @KGWNews
— NBACentral (@TheDunkCentral) July 3, 2025
“The jury found former Portland Trail Blazer Ben McLemore guilty Thursday morning of rape and… pic.twitter.com/2IUlPH6dKf