MENU
:root { --competition-primary-color:#06BFFF; --competition-secondary-color:#1E036D; --competition-solid-color:#1E036D; }
MUNDOBASKET 2023 Χορηγός
Advertisement
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το Παγκόσμιο τελείωσε και τυπικά χθες για την Εθνική με την ήττα από το Μαυροβούνιο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για μία ακόμη φορά δεν κατάφερε να κάνει κάτι ουσιαστικό και η 15η θέση, στην οποία κατετάγη, μιλάει από μόνη της. Αλήθεια, πάντως, είναι ότι με το ρόστερ, που πήγαμε στην Μανίλα, οι προσδοκίες μόνο μεγάλες δεν ήταν.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν από εκείνους, που ξεχώρισαν από την επίσημη αγαπημένη. Μαζί με τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Τόμας Ουόκαπ ήταν οι καλύτεροι της Εθνικής στο τουρνουά, μόνο, που δεν υπήρξε η ανάλογη συμπαράσταση.

Με τον Λαρεντζάκη μιλήσαμε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με το Μαυροβούνιο, λίγο, δηλαδή, πριν αυτός και οι συμπαίκτες του πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής στην Αθήνα.

Γιαννούλη, με την ήττα από το Μαυροβούνιο γράφτηκε ο τυπικός επίλογος της Εθνικής στο Παγκόσμιο. Ας ξεκινήσουμε από το πως είδες το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Υπήρχε απογοήτευση από την ήττα από την Λιθουανία. Θεωρώ ότι αδικήσαμε κάπως τους εαυτούς μας. Αυτό…».

Τώρα, που τελείωσαν όλα, ποιο είναι το ταμείο, που κάνεις για την Εθνική;

«Δεν έχουμε κάτσει να σκεφτούμε με ηρεμία. Το σίγουρο είναι ότι θα θέλαμε να συνεχίσουμε ακόμη πιο πολύ στο τουρνουά. Πάντα θέλουμε να προχωράμε παρακάτω. Η επιθυμία να κάνουμε μία καλή πορεία με την Εθνική είναι πάντα υπαρκτή. Το μόνο, που κρατάμε είναι το οικογενειακό κλίμα, ότι ήμασταν όλοι μαζί από την αρχή μέχρι το τέλος. Μαζευτήκαμε από τις 20-25 Ιουλίου και ήμασταν όλοι μαζί. Αυτό κρατάμε».

λαρε

Πως βλέπεις το μέλλον της Εθνικής; Πολλοί λένε ότι το πρόβλημα ξεκινάει από την παραγωγή παικτών στην χώρα. Εσύ έχεις φτάσει εδώ, που έχεις φτάσει, πηγαίνοντας από τον δύσκολο δρόμο, ξεκινώντας, δηλαδή, από πολύ χαμηλά. Αρα η γνώμη σου μετράει περισσότερο.

«Δεν είμαι αρμόδιος εγώ να ξέρω ή να κρίνω τι μπορεί να γίνει. Εγώ είμαι εδώ να παίζω, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα. Σίγουρα η Εθνική θα είναι πάντα εδώ. Είναι η μεγαλύτερη τιμή για κάθε αθλητή να φορέσει την φανέλα της. Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε όλοι υγιείς και διαθέσιμοι για την Εθνική ομάδα».

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα. Στο Pamestoixima.gr η εμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους! Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.΄

 

 

Λαρεντζάκης στο SDNA: «Ήμασταν μαζί από την αρχή μέχρι το τέλος»