MENU

Όχι δεν θα καταπιαστούμε με τις δηλώσεις Μπαρτζώκα. Άλλωστε πήραν θέση όλοι για το ζήτημα κι επειδή έχει σοβαρή διάσταση, δεν θα το κάνουμε τώρα μπασκετικό το θέμα ειδικά όταν υπάρχουν καινούργιες ζωές στην υπόθεση. 

Πάμε τώρα στα ζουμερά. Το μπάσκετ έχει δικούς του κανόνες. Όχι πάντα γραμμένους. Άγραφους κανόνες. Αν του βγάλεις γλώσσα θα σε τιμωρήσει. Ο Μπαρτζώκας πίστεψε το καλοκαίρι ότι ήταν καλύτερο να βλέπει ο κόσμος αυτό που βλέπει σήμερα παρά να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει στον Σλούκα που τον πήγε στο F4. 

Στις δηλώσεις πολλοί στάθηκαν στις ιστορικές ατάκες του Μπαρτζώκα ότι θα λύσουμε εσωτερικά το θέμα με τις γέννες. Ποιος ξέρει τι εννοούσε ο ποιητής. Για να πάρουμε στην πλάκα το θέμα και να μην το σχολιάσουμε σοβαρά, κάποιος που το άκουσε live είπε ότι μπορεί να ζητήσει να αποφύγουν τις διεισδύσεις και να πάνε σε μακρινά σουτ. Λήξη παρένθεσης. 

Ωστόσο τα σπουδαία τα είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ο Τόμας Γουόκαπ on camera. Που θυμίζουμε ότι την καριέρα του την απογείωσε ο Μπαρτζώκας: «Όταν ήμουν με τον Σάρας στη Ζαλγκίρις έμαθα να ψάχνουμε να βρούμε το μις ματς. Ο κόουτς Μπαρτζώκας δίνει έμφαση στην κίνηση, στη ροή και να αφήνουμε τη μπάλα να βρει το μις ματς». 

Με κάτι τέτοια τέλος πάντων, με τη μπάλα να μην βρίσκει μόνη της το μις ματς κόντρα στη Βαλένθια, τους δημιουργούς και τους εκτελεστές να αγνοούνται, τον Σίκμα να μην έχει μπει ακόμα στα παπούτσια του Σλούκα (αυτή ήταν η γραμμή  το καλοκαίρι), ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αποχώρησε τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα από το ΣΕΦ. Κι από τις αντιδράσεις του, που έβλεπαν όσοι ήταν από κοντά του, δεν φάνηκε καθόλου χαρούμενος. Κι αυτό μπορεί να ήταν χειρότερο από την ίδια την ήττα. 

Όταν πέρυσι ο Ολυμπιακός με Σλούκα-Βεζένκοφ έβαζε 36 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και τώρα είχε τόσους στο 32ο λεπτό, είναι προφανές πως η εικόνα δεν θα αφήσει κανέναν ικανοποιημένο και δεν μακιγιάρεται με διαρροές και ανακοινώσεις. 

Όταν ο ιδιοκτήτης φεύγει από το γήπεδο ενώ η νίκη παραμένει διεκδικήσιμη, χωρίς να θέλουμε να κάνουμε ερμηνεία προθέσεων, προφανώς δεν του αρέσει αυτό που βλέπει. Δεν έφυγε για να προλάβει το τρένο όπως έλεγε κάποτε μια ψυχή. 

Περίεργο πάντως που δεν είδε κανένας στο ΣΕΦ την αποχώρηση του προέδρου. 

Επόμενο θέμα από τα πολλά που γέννησε η αναμέτρηση της Παρασκευής στο Φάληρο. Κι εδώ το Slam Dunk θα δείξει το φως το αληθινό. Για τη ρατσιστική επίθεση έχετε διαβάσει τι έγινε γιατί ο Μπισάνγκ τα έγραψε στο ΦΑ, αλλιώς δεν θα τα είχατε πληροφορηθεί ούτε σε βιβλίο Αποκαλύψεων του 2073. 

Για το ποιος την έκανε όμως; Γιατί δεν λέει ο Ολυμπιακός από ποιον πήρε το εισιτήριο; Διότι είναι γνωστός. Έχει χρόνια αυτές τις θέσεις εκεί και υπάρχουν μαρτυρίες για πλείστα περιστατικά. Μιλάει άπταιστα αγγλικά ο κύριος. Άλλωστε έχει πλούσιο βιογραφικό. 

Δεν θα έπρεπε να γνωρίζει ο μέσος Έλληνας πολίτης την ταυτότητα των ρατσιστών; Ειδικότερα μάλιστα αν εργάζονται σε εταιρία-κολοσσό της χώρας μας. Με πολύ σημαντική θέση στην ιεραρχία του παρόχου. Ο Ολυμπιακός οκ είναι λογικό να μην δίνει περισσότερα στοιχεία από τα τυπικά. Η συνδρομητική πλατφόρμα και πάροχος τηλεπικοινιών που ανήκει τι να λέει άραγε; 

Η αποχώρηση του Π.Αγγελόπουλου στο 37’ και το μεγαλοστέλεχος εταιρίας-κολοσσού που αποβλήθηκε