MENU

Μιλάμε γενικά, όχι για Ελλάδα, μιλάμε για την εποχή που το θηλυκό επιβάλλεται να είναι άβουλο, και αγνό βέβαια, απείρακτο, χωρίς εμπειρίες σεξουαλικές.

Στον πλανήτη δεν έχει ακουστεί καμία περίεργη φωνή για τα... δικαιώματα των γυναικών. Τι είναι αυτό το κόλπο; Στις χώρες του Ισλάμ οι γυναίκες φοράνε φερετζέ και από τα επτά και οκτώ χρονών τις ξαπλώνουν για να κόψουν την κλειτορίδα τους.

Άγνωστη λέξη ο φεμινισμός. Θα περάσουν χρόνια για να φθάσουμε στα συνθήματα ''Όχι στις αμβλώσεις, Ναι στην αντισύλληψη''. Και να θεσμοθετηθούν ποινές για τους βιαστές. Να δικαιούνται διαζύγιο οι γυναίκες. Τέτοια κουφά.

Η επανάσταση από τις σουφραζέτες. Τις μαχητικές φεμινίστριες. Από το 1900 ξεκίνησε το κίνημα τους στις ΗΠΑ. Φοβερά πράγματα άρχισαν να γίνονται. Και να λέγονται τρομερές κουβέντες από επώνυμες σκύλες. Ποιός το λέει ότι οι άνδρες έχουν ισχυρώτερες σεξουαλικές ανάγκες από τις γυναίκες; Ο πολιτισμός είναι αυτός που έφτιαξαν οι άνδρες, όχι εμείς.

Το μεγάλο ντου έγινε σα σήμερα 3 Μαρτίου, το 1913. Οι σουφραζέτες έσπασαν τις πρώτες βιτρίνες με αίτημα να αποκτήσουν οι γυναίκες δικαίωμα ψήφου. Οι συγκρούσεις. Γέμισαν τα νοσοκομεία από τραυματίες. Από τις σουφραζέτες, δηλαδή τις γυναίκες με προσωπικότητα, που τότε θεωρούνταν μέγαιρες, μάγισσες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Κάηκε στις φλόγες της σεξουλιάρας χοντροκώλας

Σουφραζέτα σημαίνει μέγαιρα, σκύλα