MENU

Κάτι μάλλον αναμενόμενο, το οποίο πάντως επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού που αναφέρει τα εξής: «ΠΑΟΚ – Spartak Trnava και Ατρόμητος ΑΙΚ Solna: O 3ος προκριματικός  γύρος του UEFA Europa League  από τα κανάλια Novasports!

Στη μάχη του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa League μπαίνουν δυναμικά ΠΑΟΚ και  Ατρόμητος  και τα κανάλια Novasports μεταδίδουν ζωντανά την προσπάθειά τους. Η αρχή γίνεται στην  Τούμπα με τον 1ο αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Spartak Trnava, ενώ η δράση συνεχίζεται με τον  επαναληπτικό του Ατρόμητου κόντρα στην ΑΙΚ Solna. 

Αναλυτικότερα, την Πέμπτη 30 Ιουλίου, στις 20:00, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα  έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον αγώνα του ΠΑΟΚ, που θα  διεξαχθεί στην Τούμπα, με την Spartak Trnava, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, σε  περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένη Δαδαλιάρα. 

Αντίστοιχα, την Πέμπτη 6 Αυγούστου θα μεταδοθεί, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, o  εντός έδρας αγώνας του Ατρόμητου με την ΑΙΚ Solna , με τον Ηλία Βλάχο στην περιγραφή και  ρεπορτάζ από τον Γιώργο Αργυρόγλου και τον Αποστόλη Λάμπο. 

Οι συνδρομητές θα μπουν στο κλίμα των αναμετρήσεων και των δύο αγώνων πριν την έναρξη με το Pre  Game Show, ενώ αμέσως μετά τη λήξη τους θα ακολουθήσει ο σχολιασμός των αποτελεσμάτων και οι  δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο Post Game Show. 

Οι αγώνες θα προβληθούν και μέσα από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα υπάρχει και  ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr».Με Σωτηρακόπουλο ο Παναθηναϊκός

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος θα περιγράψει για λογαριασμό του ΟΤΕ - TV το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπριζ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, την προσεχή  Τρίτη 28 Ιουλίου στις 21.00. Το κανάλι που «έκλεισε» και τη ρεβάνς των δυο ομάδων, έχει προγραμματίσει και πλούσιο pre game, με παρουσιαστή τον Αντρέα Παλομπαρίνι. 

ΠΑΟΚ και Ατρόμητος στη Nova