MENU

Υπάρχουν λένε, βιολογικοί και επιστημονικοί λόγοι που οι γυναίκες προτιμούν τους ποδοσφαιριστές… Όχι, δεν σκοπεύουμε να αναλύσουμε το ψυχολογικό κομμάτι που οδηγεί την γυναίκα να ποθεί οποιοδήποτε αρσενικό φοράει ποδοσφαιρική φανέλα. Ωστόσο, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι κρύβει το θηλυκό μυαλό  που πέφτει κατ’ επανάληψη στον έρωτα ενός επιθετικού, μέσου, αμυντικού. Γιατί η θέση, δεν έχει καμία απολύτως σημασία για εκείνη. Εκτός και αν πραγματικά τις ενδιαφέρει να έχουν μια σφαιρική άποψη του αθλήματος εκ των έσω!

Αλεξάνδρα Λοϊζου (Γιώργος Σαμαράς, Γιώργος Τζαβέλλας)

Στο πλευρό δύο όμορφων ποδοσφαιριστών βρέθηκε στο παρελθόν η Αλεξάνδρα Λοίζου. Η σέξι ξανθιά, έκανε την αρχή με τον Γιώργο Σαμαρά και στην πορεία κλείστηκε στην αγκαλιά του Γιώργου Τζαβέλλα. Με κανέναν από τους δύο βέβαια, η σχέση δεν κράτησε αρκετό καιρό. Η Αλεξάνδρα  παίζει μπάλα πλέον εκτός γηπέδων, καθώς είναι παντρεμένη με γνωστό επιχειρηματία.

Σάσα  Μπάστα (Γιάννης Μανιάτης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Σάββας Γκέντσογλου)

Πριν από 5 χρόνια οι φήμες ήθελαν την εντυπωσιακή ξανθιά να βρίσκεται στο πλευρό του παντρεμένου πλέον Γιάννη Μανιάτη. Παρότι, αρκετές φορές τα αδιάκριτα βλέμματα τους είχαν δει μαζί, κανείς από τους δύο δεν παραδέχτηκε την όποια σχέση είχαν. Ο Γιάννης προχώρησε τη ζωή του, φόρεσε την κουλούρα και πήγε παρακάτω, όπως βέβαια και η Σάσα. Το μοντέλο-τραγουδίστρια έζησε έναν θυελλώδη έρωτα στο πλευρό του Παναγιώτη Ταχτσίδη. Τι έγινε και οι δρόμοι τους χώρισαν, το ξέρουν μόνο εκείνοι.  Το μόνο που γνωρίζουμε σύμφωνα με τα λεγόμενα της Σάσας, είναι πως ο τότε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δεν είχε πάρει καθόλου καλά τον χωρισμό τους και την απειλούσε διαρκώς. Αυτή πάλι γύρισε αμέσως σελίδα και έπεσε στην αγκαλιά του Σάββα Γκέντσογλου. Και αυτό κράτησε λίγο… 

Αθηνά Πικράκη (Στέφανος Καπίνο, Μανώλης Τζανακάκης, Γιώργος Τζαβέλλας) 

Μια πικρία, την έχει πάρει από τους ποδοσφαιριστές η Αθηνά Πικράκη. Η Μις Ελλας 2012 προσπάθησε να βρει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό τριών ποδοσφαιριστών αλλά δεν της… βγήκε με κανέναν. Για να είμαστε ειλικρινείς,  με τους νεαρούς Καπίνο και Τζανακάκη ήταν κάτι επιπόλαιο, αλλά η σχέση της με τον παίκτη του ΠΑΟΚ, Γιώργο Τζαβέλλα, έδειχνε να πηγαίνει καλά. Γιατί δεν έδεσε όμως πάλι το γλυκό, κανείς δεν ξέρει. Νικόλ Σέρζινγκερ (Λιούις Χάμιλτον, Παϊτίμ Κασάμι) 

Επτά  ολόκληρα χρόνια βρισκόταν στην αγκαλιά του Λιούις Χάμιλτον, η Νικόλ Σέρζινγκερ. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και ο πρωταθλητής της Formula 1, ζουν  χωριστά πλέον αλλά η Νικόλ δεν δείχνει να στεναχωριέται ιδιαίτερα. Για την ακρίβεια καθόλου, καθώς έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη! Άλλαξε βέβαια… κλάδο και πέρασε σε αυτόν που προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες. Αυτόν του ποδοσφαίρου. Η 38χρονη Αμερικανίδα ξεσαλώνει στην Μύκονο έχοντας στην αγκαλιά της τον μέσο του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι.Μαλένα Κόστα (Κάρλος Πουγιολ, Σουάρες, Κριστιάνο Ρονάλντο)

Εμείς την γνωρίσαμε ως σύντροφο του Κάρλος Πουγιόλ πριν από μερικά χρόνια. Πλέον την ξέρουμε ως την αγαπημένη του Σουάρες. Ο λόγος για την Μαλένα Κόστα, η οποία όχι απλά αλλάζει συνεχώς άντρες αλλά στο παρελθόν είχε γίνει και αφορμή για καβγαδάκι ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Ιρίνα Σάικ. Το μελαχρινό μοντέλο φημολογείται ότι πέρασε από το κρεβάτι του άσου της Ρεάλ την περίοδο που η Ιρίνα απολάμβανε αμέριμνη τις διακοπές της στο Μαϊάμι μαζί με μια φίλη της. Ραφαέλα Φίκο (Μάριο Μπαλοτέλι, Κριστιάνο Ρονάλντο)  Μπορεί η Ραφαέλα Φίκο να έκανε μπαμπά τον Μάριο Μπαλοτέλι ωστόσο, έχει περάσει από το κρεβάτι και άλλου ποδοσφαιριστή.  Ποιος είναι αυτός; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο.  Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Φίκο, δεν είναι και τόσο δυνατός εκτός αγωνιστικού χώρου. «Εκτός από τον Μπαλοτέλι, έχω πάει μόνο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Μάριο είναι πολύ καλύτερος!» ήταν το σχόλιο του πληθωρικού μοντέλου-τραγουδίστρια. Να της πούμε και ένα μπράβο που παραδέχεται πως έχει πάει μόνο με δύο ποδοσφαιριστές. Αλέσια Τεντέσκι (Μάρκο Μποριέλο, Κριστιάνο Ρονάλντο) 

Στην αγκαλιά της πανέμορφης Ιταλίδας, Αλέσια Τεντέσκι, φαίνεται ότι βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα αλλά και αυτές που περνάνε από την ζωή του, δεν είναι… άγιες! Για παράδειγμα η νυν σύντροφος του, Αλέσια, πριν από τον Κριστιάνο είχε χαρίσει το κορμί της και τα φιλιά της στους Μάρκο Μποριέλο και Μπλερίμ Τζεμαϊλί.

Βανέσα Καρμπόνε (Μάρκος Ανχελέρι , Κάρλος Τέβες) Μια τάση στους μελαχρινούς ποδοσφαιριστές έχει η Βανέσα Καρμπόνε. Η σέξι Playmate 2006 από την Αργεντινή  για αρκετό χρονικό διάστημα ήταν η σύντροφος του Κάρλος Τέβες. Ξαφνικά όμως μπήκαν οι τίτλοι τέλους, προφανώς γιατί η Βανέσα δεν άντεχε να ξυπνάει και να βλέπει δίπλα της τον Κάρλος. Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και κουκλάκι ζωγραφιστό! Γι’ αυτό τον λόγο και μόνο σκέφτηκε,  ο επόμενος, ναι μεν να παίζει μπάλα αλλά να βλέπετε περισσότερο. Έτσι το όμορφο μοντέλο έπεσε στην αγκαλιά του Μάρκος Ανχελέρι.  Τώρα σε τι φάση βρίσκεται η Βάνεσα, δεν γνωρίζουμε.Γουάντα Νάρα (Μάξι Λόπεζ, Μάουρο Ικάρντι, Ντιέγκο Μαραντόνα)

Έξι χρόνια μοιράστηκε τη ζωή της με τον Μάξι Λόπεζ η Γουάντα Νάρα, με τον οποίο έχει αποκτήσει και τρία παιδιά. Η μεταγραφή του Μάουρο Ικάρντι στη Σαμπντόρια πριν από μερικά χρόνια ήταν αρκετή για να διαλυθεί ο γάμος του Λόπες με τη Νάρα.  Ο Ικάρντι δεν σεβάστηκε τη φιλία του με τον Μάξι και έριξε τα δίχτυα του στην γυναίκα του κολλητού του και εκείνη πιάστηκε σαν ψάρι.  Το κορίτσι τότε είχε δηλώσει πως ο λόγος του διαζυγίου ήταν πως είχε χαθεί το σεξ ανάμεσα τους και όχι ένα τρίτο πρόσωπο, δηλαδή ο Μάουρο. Αξίζει να αναφέρουμε πως η άτακτη Νάρα πριν γίνει κυρία Λόπεζ, είχε σύντομη σχέση με τον Ντιέγκο Μαραντόνα.Ελίζαμπεθ Ρέγες (Σέρχιο Σάντσεθ, Σέρχιο Ράμος) 

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Σέρχιο Σάντσεθ και γι’αυτό πρέπει να σας κάνουμε μια παρουσίαση της αγαπημένης του.  Η Ελίζαμπεθ Ρέγες λοιπόν,  έχει μικρό βιογραφικό όσο αφορά την προσωπική της ζωή.  Η Μις Ισπανία 2006 πριν τον Σάντσεθ, είχε και άλλον έναν Σέρχιο στη ζωή της, τον Ράμος! Δεν βάζουμε και το χέρι μας τη φωτιά αν είχε ειδύλλιο με περισσότερους, εμείς αυτούς γνωρίζουμε, αυτούς αναφέρουμε!

Οι 10 σέξι γυναίκες που παίζουν… μπάλα κατ’ επανάληψη!