MENU

Οπότε εντάξει, το θέμα που θα αναλύσουμε είναι από μόνο του κάπως πιο... εξειδικευμένο. Βέβαια, επειδή εμείς εδώ δεν είμαστε μόνο για τον κανόνα αλλά και για την εξαίρεση, μιας και δεν μας αρέσει να παραμελούμε κανέναν αναγνώστη, λέμε σήμερα να ασχοληθούμε με την μειοψηφία.

Φίλη μου εκεί έξω, μήπως έχει υποπέσει καθόλου στην αντίληψή σου, ότι υπάρχει μία μικρή πιθανότητα οι αγαπημένοι μας άντρες, να απεχθάνονται πολύ συγκεκριμένες στάσεις, και να μην το αποκαλύπτουν από... λεπτότητα (ναι έχουν και από αυτή). Κι όμως!

Συγκεντρώσαμε λοιπόν κάποια πορίσματα που βγάλαμε, έπειτα από την μικρή αλλά αποτελεσματική μας έρευνα, και σου τα παρουσιάζουμε. Για να μαθαίνεις...

1. Η στάση κουτάλι: Όσο ρομαντική κι αν τη θεωρείς και όσο κι αν σου αρέσει η σωματική επαφή, γιατί αυτός αναγκαστικά θα πρέπει να σε αγκαλιάζει, αν δεν κάνει οτιδήποτε άλλο με τα χέρια του, τόσο οι άντρες τη σιχαίνονται γιατί πολύ απλά τους δυσκολεύει τη ζωή. Με λίγα λόγια, εκεί που θέλει ο χριστιανός να κάνει σεξ με την ησυχία του, και να είναι πιο εντυπωσιακός than ever, θα πρέπει να πάθει αγκύλωση στην μέση και πάλι να μην καταφέρει τίποτα. Γενικά να ξέρεις, ότι η διείσδυση δε φτάνει και στο peak της με τη στάση αυτή και αν προσθέσεις και την extra δουλειά που πρέπει να κάνει πέρα δώθε, έρχεται και γίνεται έξαλλος. Προτιμήστε την μόνο σε περίπτωση που βγαίνετε με τον Manuel Ferrara ή κάποιον άλλο συνάδελφό του.

2. Στο κεφάλι του: Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: Ίσως κάποιες φορές, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού, αρχίζετε και ανεβαίνετε προς τα πάνω, με αποτέλεσμα το επίμαχο σημείο σας, να καταλήγει στο κεφάλι του! Για να γίνουμε πιο σαφείς και να σας το μεταφέρουμε με μορφή εικόνας σκέψου ένα κορίτσι, να έχει στρογγυλοκαθίσει πάνω στην μούρη του ανυποψίαστου αγοριού και φυσικά να τον πιέζει μέχρι αηδίας. Εντάξει, υποτίθεται ότι το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα είναι το στοματικό, αλλά έλα όμως που αυτός αρχίζει και αργοσβήνει λόγω ασφυξίας! Ειλικρινά ποτέ μας δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε, για ποιο δαιμονισμένο λόγο, έχεις πιστέψει έστω και για ένα δευτερόλεπτο ότο μπορεί να γουστάρει τη στάση αυτή. Ο άνθρωπος πεθαίνει, το καταλαβαίνεις;

3. Το ιεαραποστολικό το παλιακό: Κορίτσι μου αντιλαμβανόμαστε ότι αυτή η στάση σου θυμίζει αγάπη και έρωτα, αλλά τώρα σοβαρά: Ταμένο είσαι; Nα ξέρεις ότι σε κανέναν άντρα δεν αρέσει η συγκεκριμένη στάση, και εννοούμε την κλασική που είναι ο ένας πάνω στον άλλο, οι κινήσεις είναι περιορισμένες, και για ακόμη μία φορά η ασφυξία και η απελπισία κάνουν την εμφάνισή τους. Αυτός φυσικά είναι και ο λόγος, για τον οποίο έχουν εφευρεθεί ένα σωρό αλλες παραλλαγές, της αρκετά βαρετής αυτής στάσης. Δεν το λέμε εμείς... οι άντρες!

4. Το ανάποδο cowgirl: Προσοχή: Δεν εννοούμε το φυσιολογικό το cowgirl με το σωστό ρυθμό και τη σωστή του κίνηση, αλλά το cowgirl του Ροντέο. Δηλαδή, μην πας βρε κορίτσι μου και κάτσεις άτσαλα και ξεκινήσεις με ενθουσιασμό το πάνω κάτω γιατί να ξέρεις, θα το φας το κεφάλι σου και δς θα φταίμε εμείς μετά. Όχι τίποτα άλλο, ο χριστιανός φοβάται για τη σωματική του ακεραιότητα και όχι άδικα, αν έχει εσένα να κάνεις σαν τρελή και να τον απειλείς άμεσα με πολλαπλό κάταγμα. Γι' αυτό, αν δεν είσαι βιρτουόζα της στάσης αυτής, άστη βρε κορίτσι μου. Tο Κάμα Σούτρα έχει τόσο μεγάλη ποικιλία. Βρες κάτι από εκεί.

5. To όρθιο: Και όταν λέμε όρθιο, εννοούμε όρθιο όπως ακριβώς το φαντάζεστε. Μπορεί να είναι κινηματογραφικό-ναι είναι-, μπορεί να περιέχει φαντασία-ναι περιέχει-αλλά αν το μέγεθός σου δεν είναι αυτό της Τίνκερμπελ, τότε καλύτερα να μην το δοκιμάσεις. Όχι τίποτα άλλο, θα ντραπεί να σου πει και όχι, με αποτέλεσμα να καταλήξετε, αυτός με ρήξη σπλήνας, στην καλύτερη, κι εσύ με αρκετά πληγωμένο εγωισμό. Α και να σου δώσουμε και μία συμβουλή: Όταν σε ρωτάει πόσα κιλά είσαι, να λες το πραγματικό σου βάρος και να μη δηλώνεις μείον 10 γιατί το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον καταστροφικό.

ΠΗΓΗ: any-news.gr

Αυτές είναι οι 5 στάσεις που σιχαίνονται οι άντρες
EVENTS