MENU

Ανάμεσα στους «κανόνες» εκκίνησης κάθε εβδομάδας είναι και οι εκπλήξεις και οι ανάλογα υψηλές αποδόσεις στο FLAMINGO.

Το Νοτιοαφρικάνικο ιπποδρόμιο ηγείται του προγράμματος καθώς «τρέχει» μόνο του για τις πρώτες 2,5 ώρες. Οι διαδρομές του είναι αρκετά γεμάτες και, ανάλογα «γεμάτες» αναμένονται και οι αποδόσεις των παιχνιδιών του.

Μιας και αναφερόμαστε σε μεγάλα κέρδη να υπενθυμίσουμε τις περιπτώσεις που κάποιοι Φίλιπποι έφυγαν με μεγάλα κέρδη από το Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής, τουλάχιστον σε τρία διαφορετικά παιχνίδια:

•Στο Τετραπλό της 1ης ιπποδρομίας βρεθήκαν 4 νικητές από Κύμη, Αθήνα, Μαρκόπουλο και Περιστέρι που κέρδισαν 1.217,81€ έκαστος

•Στο Τρικάστ της 6ης ιπποδρομίας βρεθήκαν 4 νικητές από Δράμα, Αγ. Δημήτριο, Π. Φάληρο και Μεταμόρφωση που κέρδισαν 1.273,59€ έκαστος

•Τέλος, στο δημοφιλέστατο Σκορ 6 βρεθήκαν 10 νικητές που κέρδισαν από 1.860,11€ ο καθένας.

Μεγάλες αποδόσεις, κυρίως στο Τρικάστ (3 με σειρά) αναμένονται και σήμερα στους δύο Βρετανικούς στίβους της ημέρας, νωρίς στο SALISBURY και αργότερα στο SOUTHWELL που μαζί με το Γαλλικό ARGENTAN συγκροτούν το βραδινό πρόγραμμα.

Καλή διασκέδαση

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Διαδρομές μεσαίων κλάσεων που υπόσχονται υψηλά κέρδη!