MENU

Πριν ακόμα ξεκινήσει η σεζόν στην Volley League ο Παναθηναϊκός είναι ξανά τροπαιούχος. Οι “πράσινοι” του Δημήτρη Ανδρεόπουλου πάτησαν με το επιβλητικό 3-0 τον Φλοίσβο κατακτώντας το Super Cup.

Και οι κούπες έγιναν τρεις

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενή κούπα που σηκώνουν μέσα στο 2026 και συνολικά η 11η του έμπειρου τεχνικού απο το 2014.

Το “τριφύλλι” μπήκε απο την αρχή πολύ δυνατά, με πίεση στο μπλοκ και σωστή άμυνα. Παράλληλα η υποδοχή δεν παρουσίασε προβλήματα και έτσι ο Φλοίσβος δεν κατάφερε να απειλήσει. Το μόνο καλό σετ για τους φιναλίστ ήταν το 2ο, όταν και πίεσαν για μερικά λεπτά.

Ο Παναθηναϊκός κάνει ποδαρικό στο πρωτάθλημα την άλλη Κυριακή στην Μεσσηνία κόντρα στην Καλαμάτα 80. Για την ώρα όμως το τριφύλλι γιόρτασε την κούπα που το απονεμήθει. 

Δείτε το βίντεο

 

Παναθηναϊκός: Η απονομή του Super Cup στους πράσινους και οι πανηγυρισμοί