MENU

Το βόλεϊ στα καλύτερά του. Οι εποχές που ήταν... βολεάκι έχουν περάσει και ανήκουν στο παρελθόν. Το φως και η ακεραιότητα, είναι εδώ. Ο Παντελής Ταρνατόρος αποτελεί την εγγύηση, την ελπίδα και τη σιγουριά για το άθλημα. Το οποίο δεν απαξιώνεται χρόνο με το χρόνο και όσοι το λένε είναι απλά πολέμιοι της καθαρότητας του συγκεκριμένου παράγοντα. 

Το Ολυμπιακός-Μίλωνας ήταν το ματς «σφραγίδα» για το άθλημα. Το SDNA εδώ και μέρες έχοντας μαντικές ικανότητες, είχε αναφερθεί στο τελικό 3-2. Το οποίο ως διά μαγείας επιβεβαιώθηκε! Σε ένα ματς διαφήμιση του βόλεϊ, όπου πραγματικά... έσπασαν καρδιές από την αγωνία. 

Φυσικά και δεν γίνεται να βάζει κανείς πονηρές σκέψεις στο κεφάλι του. Οι tipsters έχουν γνώσεις του αθλήματος, το «know how» για τις αποδόσεις αλλά και το πότε πρέπει να «φράξει» ένα παιχνίδι για να μην επιτρέπεται επιπλέον στοιχηματισμός. 

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την απόλυτη ακεραιότητα του αγώνα. Άλλωστε και μόνο η παρουσία της επιβλητικής παραγοντικής προσωπικότητας που ονομάζεται Παντελής Ταρνατόρος, αρκεί. Όχι μόνο παραγοντικά για το άθλημα του βόλεϊ. Είναι συγχρόνως πρόεδρος του Μίλωνα, αλλά και μέλος του Δ.Σ. του Ολυμπιακού. Αυτό που λέμε... δεμένη η αξιοπιστία από όλες τις πλευρές. 

Εγγυητής για το βόλεϊ, εγγυητής για αγώνες σπαθένιους. Όχι τυχαίου ματς και αδιάφορου, αλλά που καθόρισε την τελική κατάταξη στη Volley League. Απλά επειδή το άθλημα είναι εύκολο να «διαβαστεί» όλοι γνώριζαν το αποτέλεσμα πριν γίνει το ματς. Ο Γιάννης Βρούτσης και ο Γιώργος Μαυρωτάς ειδικά, επιβάλλεται να προβλέψουν έξτρα επιδότηση μέσω στοιχήματος για τα δύο σωματεία. Διότι διαφημίζουν το βόλεϊ, προσελκύουν ενδιαφέρον για τον κόσμο, άρα και άτομα που θα ποντάρουν ποσά στο στοίχημα. Ας πούμε στο τελικό 3-2 σετ. 

Ο Μαυρωτάς είναι και επικεφαλής της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. Πολλά έπαθλα πρέπει να δοθούν και στις δύο ομάδες για τις υπηρεσίες στην καθαρότητα του αθλητισμού, όπως φυσικά και στον Παντελή Ταρνατόρο. Επειδή μιλάμε για την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας όμως, να κοιμούνται ήσυχοι: Δεν χρειάζεται να ασχοληθούν με το Ολυμπιακός-Μίλωνας. Ούτε με κάποιο άλλο βολεϊκό υπερθέαμα, υπάρχει ο… κέρβερος ακεραιότητας (κατά κόσμον Ταρνατόρος). 

Ένας επιπλέον λόγος για έξτρα επιδότηση στους εμπλεκόμενους, είναι το κοινωνικό έργο που επιτελούν. Ο κόσμος είτε διαβάζοντας SDNA, είτε γνωρίζοντας την... ακεραιότητα των εμπλεκόμενων, έσπευσε να ποντάρει χρήματα στη νίκη του Ολυμπιακού με 3-2 σετ. Είπαμε, το βόλεϊ δεν κρύβει εκπλήξεις, νικά ο καλύτερος, όσο ακριβώς πρέπει να νικήσει. 

Οι εποχές είναι δύσκολες, η ακρίβεια έχει φτάσει στα ύψη. Στη χειρότερη τα ψώνια μιας εβδομάδας πρέπει να τα έβγαλαν πολλές οικογένειες μέσω των κατορθωμάτων Ταρνατόρου, Ολυμπιακού και Μίλωνα. Μέσω της γνώσης Μαυρωτά, πως δεν χρειάζεται να ασχοληθούν τίποτα ΕΠΑΘΛΑ με το ματς. 

Τα οφέλη της αναμέτρησης, δεν ήταν προνόμιο λίγων. Ως άλλος Ρομπέν των δασών, ο Παντελής Ταρνατόρος άφησε τον κόσμο να απολαύσει τα «λάφυρα». Δηλαδή το εκπληκτικό βόλεϊ δύο εξαιρετικών ομάδων. Οι οποίες απλά έτυχε να φέρουν ακριβώς το αποτέλεσμα που τους βόλευε, ακριβώς το αποτέλεσμα που εδώ και μέρα ήξεραν σχεδόν οι πάντες πως θα δούμε. 

Πού το παράξενο στο να λήξει 3-2 το ματς λοιπόν; Άλλωστε αν υπήρχε κάτι μεμπτό, θα είχε καταγραφεί από τους ρεπόρτερ του αθλήματος. Εκείνους που έχοντας γνώση του σπορ, ήξεραν και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης «διαβάζοντας» τα δεδομένα. Έτσι δικαίως ασχολήθηκαν με το μεγαλείο του Μίλωνα που τερμάτισε τρίτος. Τεράστια επιτυχία, δίκαιη βέβαια μέσω αυτού του 3-2. 

Ιστορικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ομαδάρα να το θέσουμε καλύτερα. Στα πρώτα δύο σετ, έμοιαζε να παίζει αυτό το κράμα της Μαξικόνο Πάρμα και της Μεσαντζέρο Ραβένα που κάποτε σάρωναν στην Ευρώπη, κόντρα σε έφηβους. Γι’ αυτό και το 0-2 με 15-25 και 19-25. 

Ο ασταμάτητος, μοναδικός, εκπληκτικός Μίλωνας, ακριβώς σε εκείνο το σημείο… κουράστηκε. Ταυτόχρονα, η γνωστή καρδιά του πρωταθλητή ξύπνησε στα στήθη των παικτών του Ολυμπιακού. Ήρθε λοιπόν η ανατροπή για να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις, τους στοιχηματισμούς όσων πρόλαβαν και αποφεύχθηκαν περιττές εκπλήξεις. 

Θερμό χειροκρότημα στον Παντελή Ταρνατόρο. Τον άνθρωπο που είναι ο θεματοφύλακας του βόλεϊ και όχι συγκεκριμένων συμφερόντων. Αυτόν που δεν διστάζει να τα βάλει με όλους, μέχρι και με τις ομάδες που λατρεύει και είναι στέλεχός τους ουσιαστικά. Είπαμε, συμπτωματικά αυτές είναι ο Ολυμπιακός κι ο Μίλωνας. 

Εγγύηση που δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά σε λίγκα, σε κανένα σπορ. Τυχερό το βόλεϊ. Η ακεραιότητα αυτή, είναι δεδομένο πως θα φέρει πληρότητα κοντά στο 100% στους αγώνες που ακολουθούν. Κι αν το αποτέλεσμα είναι γνωστό από πριν, θα προβάλλεται το Game Of Thrones σε γιγαντοοθόνες. Το παν για τη διατήρηση της αξιοπιστίας και της εμπορικής αξίας που αμέσως αντιλαμβάνεται κάθε φίλαθλος μόλις δει τάραφλεξ.

Εγγυητής ο Ταρνατόρος για ένα καθαρό βόλεϊ