MENU

Αυτό φρονώ, οπότε ό,τι διαβάσετε από εδώ και πέρα, να ξέρετε πως είναι επιφυλακτικό και συγκρατημένο.

Το πρόγραμμα δεν με βοήθησε. Οι κατηγορίες με τις οποίες ασχολούμαι δεν έχουν καθαρά σημεία, ενώ και η Β’ Γαλλίας που κοίταξα, ένεκα φινάλε, δεν έχει ευνοϊκά ζευγαρώματα.

Γνώστης του συγκεκριμένου πρωταθλήματος δεν είμαι, τις σχέσεις των ομάδων δεν τις γνωρίζω, οπότε σε συνδυασμό με το ότι οι έξι ομάδες που διεκδικούν τον προβιβασμό, παίζουν με βαθμολογικά αδιάφορες αντιπάλους, έκανε την αποστολή μου αδύνατη. Οι αποδόσεις είναι προσαρμοσμένες, ειδική γνώση της κατηγορίας δεν την κατέχω, μένω μακριά. Υπάρχουν καταλληλότεροι συνεργάτες ώστε να διαβάσετε γι αυτό το πρωτάθλημα.

Στα «δικά μου» τώρα. Η Γκάλγουεϊ έγινε αίφνης φαβορί. Με 1,85 πληρώνει τον άσο της σήμερα η bet365, με 1,88 η stoiximan και με 1,90 η betshop.gr. Μόνο και μόνο ότι ομάδα που μετράει συνολικό ρεκόρ στο πρωτάθλημα 1-8-4 πληρώνει τόσο χαμηλά, είναι ξεχωριστό. Μέτρησε πάρα πολύ στην εκτίμηση των εταιριών η άσχημη κατάσταση της Φιν Χαρπς με το ρεκόρ του 1-0-6 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Μέτρησε επίσης, ότι η Γκάλγουεϊ αντιμετώπισε μερικές καλές ομάδες της κατηγορίας και δεν έχασε. Εγινε μάλιστα, η πρώτη ομάδα που δεν έχασε από την Κορκ Σίτι στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην Ιρλανδία. Αρκούν όμως, αυτά ώστε να πληρώνει τόσο χαμηλά; Προσωπικά είμαι επιφυλακτικός, κι ας μην είναι σε καλή κατάσταση η Φιν Χαρπς. Κι ας σκοράρει με… αίτηση εδώ και περίπου ένα μήνα.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι προτιμώ να ποντάρω ενάντια στην αδυναμία της Γκάλγουεϊ να παίξει με την πρωτοβουλία. Προτιμώ να προσθέσω στην εξίσωση τη μεγαλύτερη άνεση, χωρίς να είναι γενικώς άνετη, που εμφανίζει η Φιν Χαρπς στο σκοράρισμα μακριά από την έδρα της. Σε απόδοση αουτσάιντερ δέχομαι να κάνω χαλαρό παιχνίδι, να αναζητήσω το 1,95 που πληρώνει το Goal στην betshop.gr.

Η δεύτερη ιδέα έρχεται από το ματς Λίμερικ – Ντάνταλκ. Η Ντάνταλκ δεν τα «λέει» καλά μακριά από την έδρα της. Τέσσερις ήττες σε έξι ματς είναι πάρα πολλές για την ομάδα που κυριάρχησε τα προηγούμενα χρόνια στην Ιρλανδία αλλά μέχρι στιγμής είναι λιγότερο αξιόπιστη από την Κορκ Σίτι.

Η Λίμερικ από την άλλη βασίζεται στην αμυντική λειτουργία, δεν γοητεύει επιθετικά, αλλά το στιλ της, της επιτρέπει να είναι ανταγωνιστική στην πλειοψηφία των παιχνιδιών της. Καταθέτω ως σκέψη για το ματς την περίπτωση της ισοπαλίας, την οποία αγνοεί ως τώρα η Ντάνταλκ στο πρωτάθλημα, αλλά… λατρέυει η Λίμερικ.

Στο 3,55 την προσφέρει η betshop.gr, στο 6,75 προσφέρεται το σκορ 1-1, που αγαπάει ιδιαιτέρως η γηπεδούχος.

Καλές εμπνεύσεις να έχετε.

** Σήμερα, με μια επιλογή του Δημήτρη Καραμφυλίδη και τις δύο του Θανάση Κελαντώνη δημιουργήθηκε μια τριάδα με απόδοση σχεδόν 18,00. Υπάρχει στο ΒΟΤ (Bet On Ticket) υπ αριθμόν 94589 η έτοιμη τριάδα στην betshop.gr

Το αγαπημένο 1-1 της Λίμερικ