MENU

Το παιχνίδι όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, σημαδεύτηκε από τις καλές άμυνες και τις επεμβάσεις των δύο τερματοφυλάκων. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-1 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου.

Ο Ζάτοβιτς έκανε το 3-1 στο δεύτερο οκτάλεπτου. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην υπόλοιπη περίοδο δεν μπήκε κάποιο γκολ. Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Υδραϊκός μείωσε και πάλι στο γκολ (4-3) αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

Ενδεικτικό του σκληρού παιχνιδιού είναι το γεγονός ότι στο τέταρτο οκτάλεπτου καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Υδραϊκού στην Α1 κατηγορία των ανδρών.

ΠΑΟΚ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 4-3

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-0, 1-2, 0-0.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Προσινικλής Ν. 2, Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης, Μουρατίδης, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 1, Τίγκας, Προσινικλής Π., Σιορδίλης, Τάτσης, Μπόλκας.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Κοτσάφτης, Χατζηκυριακάκης, Τοράκης 2, Μπλάνης 1, Βιτέλας, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Στελλάτος.

ΠΑΟΚ - Υδραϊκός 4-3