MENU

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Μπίκας και οι συνεργάτες του, Δημήτρης Καλύβας και Γιάννης Τσαχειλίδης, ανακοίνωσαν την παραίτηση τους από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, μετά την απειλητική «επίσκεψη» αγνώστων στο σπίτι του τελευταίου τα ξημερώματα του Σαββάτου, η οποία όπως είναι φυσικό καταδικάστηκε από το σύνολο των συλλόγων και αθλητικών ομοσπονδιών της Ελλάδας.

Έκτοτε, ο Γιώργος Μπίκας δέχεται πιέσεις από (σχεδόν) όλες τις πλευρές προκειμένου να επιστρέψει στη θέση του, στην οποία τον όρισε η Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ με τις «ευλογίες» των FIFA και UEFA και να συνεχίσει την προσπάθειά του, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πειστεί, καθώς δεν είναι βέβαιος ότι θα στηριχθεί πραγματικά από τους πάντες και δεν θα επαναληφθούν θλιβερά περιστατικά σαν το πρόσφατο έξω από το σπίτι του κ. Τσαχειλίδη.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» των Άρη Ασβεστά και Βασίλη Παπαθεοδώρου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τεθεί ζήτημα «ψήφου εμπιστοσύνης» υπέρ του Γιώργου Μπίκα και των συνεργατών του στη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League την Τετάρτη, κάτι που αν τελικά συμβεί (ούτε οι... σκληρότεροι επικριτές του δεν αναμένεται να ψηφίσουν εναντίον του σε τέτοιο ενδεχόμενο μετά τις πρόσφατες εξελίξεις) πιθανότητα θα παίξει ρόλο στην τελική του απόφαση και θα αυξήσει τις πιθανότητες να επιστρέψει στη νευραλγική θέση του.

Πιέσεις σε Μπίκα να επιστρέψει, πιθανή «ψήφος εμπιστοσύνης» την Τετάρτη