MENU

Μπαρόχα: Δεν δέχθηκε ιδιαίτερα μεγάλη πίεση. Στη φάση του γκολ δεν μπορεί να του καταλογιστεί ευθύνη, ενώ όσες φορές χρειάστηκε να παρέμβει το έκανε αποτελεσματικά.

Γκάλο: Τα πήγε καλά στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αν και έκανε ένα δυο λάθη που δεν στοίχησαν, ενώ έκανε συνεχείς προωθήσεις και έκανε κάποια καλά «περάσματα» της μπάλας στην περιοχή.

Τζανετόπουλος: Στη φάση του γκολ συνολικά η άμυνα της ΑΕΚ δεν λειτούργησε σωστά, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο μάρκαρε τον Νέτο ο νεαρός στόπερ, τον εκθέτει.

Λαμπρόπουλος: Έκανε το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ. Υπέπεσε σε κάποια λάθη, είχε λάθος τοποθέτηση σε μια δυο φάσεις, αλλά κέρδισε και αρκετές μονομαχίες.

Ντίντακ: Θετικό ντεμπούτο για τον Ισπανό αριστερό μπακ. Τα πήγε αρκετά καλά στο αμυντικό κομμάτι και ειδικά όταν η ΑΕΚ έπαιξε με τρεις στην άμυνα. Έκανε ανεβάσματα και είχε συμμετοχή και στο επιθετικό κομμάτι.

Γιόχανσον: Είχε αρκετά καλύτερη απόδοση από το ντέρμπι της Τούμπας. Κέρδισε πολλές μονομαχίες, είχε σωστές μεταβιβάσεις και βοήθησε πολύ, έστω και αν δεν έφτασε τα υψηλά στάνταρ απόδοσής του.

Σιμόες: Έδωσε... μάχη για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του από την Τούμπα και να παίξει. Είχε κάποια αμυντικά θέματα, όμως σε γενικές γραμμές έκανε ένα καλό και ισορροπημένο παιχνίδι. Από αυτόν ξεκίνησε η φάση του 1-1.

Μπουονανότε: Δεν έψαξε τις ατομικές ενέργειες, όμως πέρασε αρκετές μπαλιές, είχε την καλύτερη φάση της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχε το γκολ που έβαλε την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι.

Βάρκας: Αγωνίστηκε ως δεκάρι, ως ακραίος και ως φορ! Λογικό να δυσκολευτεί να βρει ρυθμό. Ωστόσο, έφτιαξε φάσεις με ενέργειές του και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 70' για να δώσει προβάδισμα στην ΑΕΚ.

Μάνταλος: Στο πρώτο ημίχρονο έψαχνε τα πατήματά του στα άκρα, ωστόσο ζητούσε μπάλα και συμμετείχε στο ματς. Στο δεύτερο ανέβασε την απόδοσή του. Περιέργως, δεν είχε ιδιαίτερα καλά στημένα.

Αραβίδης: Δεν έφτανε η μπάλα σε αυτόν με ορθόδοξο τρόπο και τραβιόταν συνεχώς στα άκρα για να κάνει παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ο Δέλλας τον τοποθέτησε στην αριστερή πτέρυγα.

Οι αλλαγές

Πλατέλλας: Μπήκε στο ματς για να τονώσει τα άκρα της επίθεσης της ΑΕΚ. Είχε δυο τρεις θετικές ενέργειες, όμως μέχρι εκεί.

Κρισάντους: Η είσοδος του γέμισε την περιοχή και βοήθησε την ΑΕΚ να εντείνει την πίεσή της. Ωστόσο, ο ίδιος δεν κατάφερε να απειλήσει το αντίπαλο τέρμα.

Μπαρμπόσα: Ήταν ο άνθρωπος του ματς, καθώς περίπου δέκα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς και λίγα δευτερόλεπτα πριν από την εκπνοή, πέτυχε με εξαιρετικό φάουλ το γκολ που χάρισε στην ΑΕΚ τη νίκη.

Βέροια – ΑΕΚ: Με λυτρωτή τον Έλντερ!