MENU

Το αυριανό ματς… κρίνει κατά πολύ την «μάχη» Τσόρι-Φορτούνη. Ξεκινάνε Ιντέγε και Ερνάνι με τους Κρητικούς.

Είναι δεδομένη η πίστη που έχει ο Μάρκο Σίλβα στον Ανδρέα Μπουχαλάκη και έχει καταγραφεί ουκ ολίγες φορές. Ακόμη και στην εβδομάδα που «τρέχουμε» με τον Έλληνα μέσο να κάνει ατομικό και να είναι εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Πλατανιά ο Πορτογάλος τεχνικός είχε πάντα στο μυαλό του τοον Μπουχαλάκη για την αναμέτρηση με την Μπάγερν. Μπορεί ο Κασάμι να εμφανίστηκε, ως η λογική επιλογή του Πορτογάλου με τα δεδομένα που υπάρχουν όμως η απόφαση του Σίλβα να τον αφήσει εκτός για τον αυριανό αγώνα δείχνει να ξεκαθαρίζει πλέον την κατάσταση εν όψει Μπάγερν.

Με τον Μιλιβόγεβιτς τραυματία και τον Καμπιάσο σε ρόλο αμυντικού χαφ, ο Μάρκο Σίλβα θα ποντάρει όπως πλέον όλα δείχνουν στον Μπουχαλάκη για την δεύτερη θέση στην μεσαία γραμμή περιμένοντας άλλωστε πως μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά ο Έλληνας μέσος θα τεθεί στη διάθεση του και θα μπορέσει να είναι πανέτοιμος αγωνιστικά για να παίξει με τους Βαυαρούς. Προφανώς και η απουσία του Μπουχαλάκη όλες αυτές τις μέρες, πριν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό έως τώρα, είναι σημαντική όμως ο Πορτογάλος κρίνει πως ο νεαρός μέσος μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτά που θέλει και να μπει κατευθείαν στα βαθιά. To μόνο πλέον που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα, ως μεγάλη πλέον έκπληξη, είναι η μεταφορά του Σιόβα στον άξονα.

Με την υπόθεση πλέον στον άξονα να «ξεδιαλύνεται» σιγά-σιγά το επόμενο…ντέρμπι έχει να κάνει με τον τρίτο στη μεσαία γραμμή, το επιθετικό κεντρικό χαφ εκεί όπου Φορτούνης και Τσόρι διεκδικούν την θέση.

Όλο αυτό το διάστημα ο Ελληνας μεσοεπιθετικός είναι στην…pole position όμως αυτό που τελικά φαίνεται πως θα γείρει οριστικά την «πλάστιγγα» προς την μια ή την άλλη πλευρά είναι ο…Πλατανιάς. Η επιλογή δηλαδή που θα κάνει ο Σίλβα για τον παίκτη που θα παίξει βασικός σε αυτό τον ρόλο στην αυριανή αναμέτρηση απέναντι στους Κρητικούς.

Ο Φορτούνης άλλωστε είναι στην αποστολή της ομάδας με τον Σίλβα να δείχνει τις προθέσεις του και τις πληροφορίες από το Ρέντη να αναφέρουν πως όποιος ξεκινήσει βασικός απέναντι στον Πλατανιά δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα με την Μπάγερν. Με τον Τσόρι να ανεβάζει τα…ποσοστά του για το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τώρα τους Ερνάνι και Ιντέγε όλα δείχνουν πως όχι απλά θα κάνουν το ντεμπούτο τους με τα ερυθρόλευκα, αλλά και στο βασικό σχήμα. Ο Σίλβα τους ετοιμάζει και για την Μπάγερν και θέλει να τους δώσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Από εκεί και πέρα, Ρομπέρτο, Ομάρ, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουάκου, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο είναι οι υπόλοιποι που θα συμπληρώσουν την ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την Τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το «στοίχημα» με Μπουχαλάκη και το ντέρμπι για το… 10άρι