MENU

Οι «παρτενοπέι» ήθελαν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ισοπαλία στη Γένοβα κόντρα στην Τζένοα (0-0) ενώ προέρχονταν από τη μεσοβδόμαδη επικράτηση επί της Μίντιλαντ (5-0), για το Europa League. Και με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν να βρίσκει εκ νέου δίχτυα, επέστρεψαν στις επιτυχίες στο ιταλικό πρωτάθλημα...

H πρώτη ουσιαστική φάση σημειώθηκε στο 28ο λεπτό, όταν ο Καρνέζης πραγματοποίησε δύσκολη επέμβαση σε προσπάθεια του Αργεντινού φορ, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Λίγο αργότερα, ο τελευταίος απείλησε και πάλι, δίχως όμως να βρει στόχο, φάση με την οποία «έκλεισε» το πρώτο μέρος.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου όμως, ο «πιπίτα» βρήκε δίχτυα! Ο Ζορζίνιο βρήκε ωραία τον Ιγκουαΐν μέσα στη μεγάλη περιοχή κι εκείνος με διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 1-0 (53'), σκοράροντας σε πέμπτο σερί ματς, όντας πλέον πρώτος σκόρερ της Serie A με εννέα γκολ (μαζί με τον Έντερ). Παράλληλα, πέτυχε το 200ο του γκολ στην καριέρα του με τους συλλόγους.

Ο σύλλογος του «Φρίουλι» έκανε αισθητή την παρουσία του στο 65', με τον Βίντμερ να παίρνει την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, αναγκάζοντας τον Ρέινα να πραγματοποιήσει εντυπωσιακή επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν!

Ο Καρνέζης πραγματοποίησε μία ακόμη καλή απόκρουση στο 85', σε προσπάθεια του Χισά, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους. Έτσι, η Νάπολι επέστρεψε στις νίκες και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς.

http://videa.hu/player?v=INw2eOyJjrsiY4Db
Νάπολι-Ουντινέζε 1-0